Kokeile kuukausi maksutta

Yksikön päällikkö, rakennetun ympäristön valvonta

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.4.2024 Hae viimeistään 22.5.2024

Hei sinä rakentamisen lainsäädännön ammattilainen, tule tekemään merkityksellistä työtä Helsingin Kaupunkiympäristölle!

Nyt haemme asiantuntevaan joukkoomme yksikön päällikköä rakennetun ympäristön valvontayksiköön vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tehtävässä vastaat päivittäisestä valvontatoiminnasta, lainsäädännön soveltamisesta ja ohjeistuksesta sekä yhteistyöstä muiden valvontatehtävissä toimivien kanssa. Tehtäviisi kuuluu valvonta-asioiden sujuvuuden ja laadun varmistaminen. Toimit kaupunkiympäristön ympäristö- ja lupajaostossa valvonta-asioiden esittelijänä sekä vastaat hallintopakko- ja muutoksenhakuasioiden valmistelusta jaostoon. Osallistut rakennusvalvontapalveluiden kehittämiseen, uudistamiseen ja innovointiin sekä ohjausryhmän työskentelyyn.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen kielen taito, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Opinnoista katsomme eduksi erikoistumisen rakennus- ja kiinteistöoikeuteen.

Odotamme sinulta kokemusta rakennusalan lainsäädännön soveltamisesta ja valvontaprosessien tuntemusta. Olet yhteistyökykyinen ja motivoitunut seuraamaan rakentamislain tuomia muutoksia rakennusvalvontatoimintaan. Esihenkilönä odotamme sinulta kykyä toimia ratkaisukeskeisesti, valmentavasti ja yksikkösi sujuvasta toiminnasta huolehtien. Lisäksi tehtävässä edellytetään erinomaisia yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus esihenkilötehtävistä on eduksi tehtävässä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Saat työkavereiksesi järeitä alan ammattilaisia – huippukollegoita.

Pääset osaksi laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, että työ ei ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 4936,09e/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa 0-18 %.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja voit aina kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.

Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta 22.5.2024 klo 16:00 mennessä!

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi täältä >. Kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon, kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus KYMP-03-40-24. Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Virkaan valittavan on 30 päivän kuluessa virkaanottopäätöksen tiedoksisaannista esitettävä työterveyshuollon hyväksyttävä arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä. Virkaan on myös kuuden kuukauden koeaika.

Virkaan valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Hakuaikaa on jatkettu 22.5. klo 16:00 asti.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Rakennusvalvontapäällikkö Leena Immonen, ma 29.4. klo 9-12, 10.5. klo pe 10 – 12 ja ma 13.5. klo 9-12, p. 041 730 5909 tai leena.immonen@hel.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat