Kokeile kuukausi maksutta

Tarjoustoiminnan asiantuntija

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 9.3.2022 Hae viimeistään 20.3.2022

Haemme koneisto- ja prosessiteollisuuden osaajaa laskenta- ja hankintatehtäviin teollisuusrakentamisyksikköömme

Kanssamme teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä; Rakennamme ja saneeraamme puhdas- ja jätevesilaitoksia valtakunnallisesti ammattitaitoisen tiimin voimin, ja siten kannamme kortemme kekoon koko yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämisessä. Toteutamme esimerkiksi Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon uuden UV-laitoksen Turussa ja Sulkavuoren keskuspuhdistamon mittavan prosessiputkisto ja koneistourakan Tampereella.

Tässä tehtävävässä pääset käyttämään teollisuuden, prosessilaite- tai vesilaitospuolen asiantuntemustasi tarjoustoiminnassamme. Saat monipuolisia laskenta- ja hankintatehtäviä teollisuusrakentamisen parissa. Tehtäväsi on perehtyä syvällisesti tarjottavan kohteen suunnitelmiin ja tunnistaa niiden pohjalta keskeiset laskettavat asiat, kohteen erityisvaatimukset ja riskit. Käytännössä tuotat määräluetteloita, kustannusarvioita ja riskianalyysejä. Toisaalta laadit ennakkotarjouspyyntöjä ja vertailet sekä analysoit tarjouksia. Keräät ja ylläpidät kustannustietoutta ja riskirekisteriä. Tuot parhaasi mukaan myös vaihtoehtoja tarjousvaiheeseen; sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi kautta muun muassa siihen miten ympäristöviisaita, laadukkaita ja turvallisia ratkaisuja tarjoamme.

Kokonaisvaltaisesti ajatellen, imet markkinasta tietoa tarjousvaiheen tueksi ja hyödynnät sitä, jotta onnistumme saamaan projekteja ja toteuttamaan ne tavoitteiden mukaisesti. Toimit yhteistyössä projektitiimin ja suunnittelijoiden kanssa. Teet yhteistyötä myös muiden toimintojen, kuten hankinnan ja projektikehityksen, kanssa. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, minkä lisäksi työ vaatii ajoittaista matkustamista. Pääset halutessasi joustotyön piiriin. Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteesi alussa saat kattavan perehdytyksen.

Tulosyksikön johtaja Markku Ihamäki (p. 0400 221 898, markku.ihamaki@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta prosessi- tai laiteteollisuudesta. Ideaalitapauksessa olisit ollut esimerkiksi vesilaitospuolen, petrokemian, laitosrakentamisen tai vastaavan alan tehtävissä jo joitain vuosia.
  • soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai DI)
  • kykyä hahmottaa kulloinenkin markkinatilanne ja pelisilmää kyseisen tiedon hyödyntämiseen
  • analyyttistä, järjestelmällistä ja tarkkaa työskentelytapaa
  • valmiutta oppia ja hyödyntää erilaisia järjestelmiä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • riittävää suomen kielen taitoa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi