Kokeile kuukausi maksutta

Oulun kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 20.5.2016 Hae viimeistään 27.5.2016

Oulun Tilakeskuksessa on haettavana taloteknisen asiantuntijan vakinainen tehtävä.

Talotekninen asiantuntija osallistuu LVIA-teknisenä asiantuntijana talonrakennushankkeiden rakennuttamiseen, nimettyihin investointi- ja perusparannushankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja toteutuksen valvontaan. Taloteknisen asiantuntijan tehtävänä on toimia myös LVIA- ylläpidon asiantuntijana.

Kelpoisuusvaatimus on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä opistossa suoritettu LVI-insinöörin tutkinto. Lisäksi edellytetään hyvää LVIA-alan tuntemusta ja vuorovaikutustaitoja. Palkkaus määräytyy Teknisen sopimuksen mukaan.

Oulun kaupunki käyttää tehtävissä neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4102/2016. Hakemukset on toimitettava 27.5.2016 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talotekniikan päällikkö Jyrki Kumpuniemi, p. 044 703 2504 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

www.tilakeskus.ouka.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat