Etsimäsi ilmoituksen hakuaika on päättynyt, katso uusimmat ilmoitukset tästä

Kiinteistöpäällikkö

Newsec, Helsinki

TULE KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖKSI

yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiinteistöpäällikön tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistöosaamistasi laaja-alaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja työpaikkasi on Helsingin toimipisteessämme Postitalossa. Tehtävänimikkeesi Newsecissä on Property Manager.

Kiinteistöpäällikön tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS

  • Olet osa kotimaisia tai kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä. Vastaat asiakkaidemme sijoituskiinteistöjen ylläpidon ja palveluverkostojen johtamisesta sekä vuokralaistyytyväisyydestä. Laajaan toimenkuvaasi kuuluu lisäksi mm. kiinteistöjen taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu ja raportointi. Olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle sujuvaa.

EXCELLENCE

  • Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida työtehtäviä kiireessäkin. Sinulla on kokemusta kiinteistöjen ylläpidon tai rakennuttamisen parista ja ymmärrystä alan sopimusrakenteista ja koulutustaustasi on tekninen. Käytät sujuvasti tietokonetta ja olet valmis oppimaan myös uusien sovellusten käyttöä. Suomen ja englanninkielen suulliset ja kirjalliset taitosi ovat hyvät. Sinulla on ajokortti ja mahdollisuus liikkua henkilöautolla.

INNOVATION

  • Olet kiinnostunut kehittämään toimintaamme ja sinulla on omatoiminen ja itsenäinen ote tekemiseen ja halu uuden oppimiseen. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin kokeiluhenkisessä yrityksessämme.

INTEGRITY

  • Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa. Hyvä moraali ja lojaliteetti ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tapio Alapoti arkisin klo 15:00–16:00 numerosta 040 521 5581 tai sähköpostitse tapio.alapoti@newsec.fi. Lähetä cv ja hakemuksesi palkkatoiveineen otsikolla Kiinteistöpäällikkö, Helsinki osoitteeseen rekry@newsec.fi 2.4.2017 mennessä. Hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua.

Newsec

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavan palveluvalikoiman kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin aloilta niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Joka vuosi Newsec toteuttaa menestyksekkäästi satoja toimeksiantoja ja hallinnoi yli 1 000 kiinteistöä. Eri toimintojen laajuus ja kattavuus antaa Newsecille perusteellisen tiedon kiinteistömarkkinoista Pohjois-Euroopassa. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten partnereiden omistama. Konsernilla on toimintaa kuudessa maassa, n. 65 MEUR vuotuinen liikevaihto ja yli 1000 työntekijää, joista noin 270 Suomessa. Newsec on yksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2017 Great Place to Work Instituutin® tutkimuksen mukaan.

Lue meistä lisää osoitteessa www.newsec.fi