Talous Infra Projektit Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Ilmarinen mukaan rahoittamaan Harkimon Sipoonranta-hanketta

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja liikemies Harry Harkimo ovat sopineet Sipoonranta-hankkeen rahoitusyhteistyöstä. Merelliseen Sipoonrantaan kaavaillaan uutta asuinaluetta sekä vierasvenesatamaa palveluineen. Alueelle aiotaan rakentaa noin 150-200 asuntoa kaupunkihuviloista loft-huoneistoihin. Hankkeen volyymi on noin 100 miljoonaa euroa, ja se toteutetaan vaiheittain seuraavan kahden vuoden aikana.

Sipoon kunnanvaltuusto hyväksyi alueen asemakaavan ja asemakaavan muutoksen maaliskuussa. Uudet asemakaavat mahdollistavat alueelle rakennusoikeutta vähintään 13 950 kerrosneliömetriä.

Kiinteistöalan palveluja tarjoava Newsec Oy toimi Harkimon neuvonantajana rahoitusyhteistyökumppanin etsimisessä ja yhteistyöhön liittyvissä neuvotteluissa. Newsecin liiketoiminnan kehittämisestä vastaavan johtajan Antti Tuomelan mukaan menestyksellinen toimeksianto kertoo, että markkinat toimivat jopa nykyisessä vaikeassa toimintaympäristössä.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia