Consti ostaa lahtelaisen Rakennustoimisto KI-VI:n

Korjausrakentamisen palveluihin keskittyvä Consti Yhtiöt ostaa Rakennustoimisto KI-VI Oy:n, joka toimii Lahden seudulla sekä uudis- että korjausrakennuspuolella. Vuonna 2009 Rakennustoimisto KI-VI:n liikevaihto oli noin 7 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 26. Sakari Kilponen jatkaa Rakennustoimisto KI-VI:n toimitusjohtajana.

Korjausrakentamisen palveluihin keskittyvä Consti Yhtiöt ostaa Rakennustoimisto KI-VI Oy:n, joka toimii Lahden seudulla sekä uudis- että korjausrakennuspuolella. Vuonna 2009 Rakennustoimisto KI-VI:n liikevaihto oli noin 7 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 26. Sakari Kilponen jatkaa Rakennustoimisto KI-VI:n toimitusjohtajana.

”Lahden seudun markkinoilla on kysyntää korjausrakentamiseen painottuneelle kokonaispalveluyritykselle. Yhdistyminen Constiin mahdollistaa kokonaisratkaisujen tarjoamisen nyt paremmin myös Lahden talousalueelle”, Kilponen sanoo.

Rakennustoimisto KI-VI:n viimeisimpiä kohteita ovat muun muassa Salpakankaan Seurakuntakeskus Hollolassa sekä Kumpeli Spa Heinolassa.

”Tavoitteenamme on suurimmat kasvukeskukset kattava palveluverkosto, jota Rakennustoimisto KI-VI:n liittyminen vahvistaa Lahden talousalueella. Asiakas voi ostaa meiltä suurenkin korjausurakan usean hajautetun toimijan sijaan”, Consti Yhtiöiden toimitusjohtaja Antti Korkeela toteaa.

Constin palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki korjausrakentamisen keskeiset osa-alueet: talotekniikka, linjasaneeraus, korjausurakointi sekä julkisivusaneeraus ja pihojen ja ympäristöjen uudistaminen.

Kauppojen jälkeen Consti Yhtiöiden pro forma -liikevaihto yltää noin 120 miljoonaan euroon vuodessa ja henkilöstön määrä nousee yli 500:n.

Consti Yhtiöt omistaa suomalainen pääomasijoittaja Intera, yhdistettyjen yritysten johto sekä pitkään alalla vaikuttanut rakennusmarkkinoiden tuntija Erkki Norvio. Constin hallituksen puheenjohtaja ja liikeidean isä Norvio toimii Interan teollisena neuvonantajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti ostaa lahtelaisen Rakennustoimisto KI-VI:n”

Jätä kommentti