Consti Yhtiöt ostaa kaksi yhtiötä lisää

Korjausrakentamisen palveluiden parissa toimiva Consti Yhtiöt jatkaa kovaa kasvuaan yritysostoilla hankkimalla kaksi yritystä, JRH-Yhtiöt sekä Katajanokan Veden ja Lämmön. Kauppojen jälkeen Consti Yhtiöiden pro forma -liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa vuodessa ja henkilöstön määrä nousee yli 400:aan.

Korjausrakentamisen palveluiden parissa toimiva Consti Yhtiöt jatkaa kovaa kasvuaan yritysostoilla hankkimalla kaksi yritystä, JRH-Yhtiöt sekä Katajanokan Veden ja Lämmön. Kauppojen jälkeen Consti Yhtiöiden pro forma -liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa vuodessa ja henkilöstön määrä nousee yli 400:aan.

JRH-Yhtiöt on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausurakointiyritys, joka on erikoistunut liike-, hotelli- ravintola- ja asuinkiinteistöjen saneerauksiin. Vuonna 2008 JRH:n liikevaihto oli noin 37 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 120. Katajanokan Vesi ja Lämpö on puolestaan erikoistunut kerrostalokiinteistöjen linjasaneeraukseen pääkaupunkiseudulla. Vuonna 2008 yhtiön liikevaihto oli noin 4 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 32. Sekä JRH:n että Katajanokan Veden ja Lämmön omistajat jatkavat Consti Yhtiöiden osakkaina ja johdossa.

Constin palveluvalikoimaan kuuluu nyt toteutettujen yrityskauppojen jälkeen kaikki korjausrakentamisen keskeiset osa-alueet: talotekniikka, linjasaneeraus, korjausurakointi sekä julkisivusaneeraus ja pihojen ja ympäristöjen uudistaminen.

Consti kasvaa vauhdilla

Consti Yhtiöt on perustettu vuonna 2008 vastaamaan korjausrakentamisen kasvavaan tarpeeseen. Yhtiön liikeidean taustalla on Ramirentin entinen toimitusjohtaja Erkki Norvio. Hän omistaa Consti Yhtiöt yhdessä pääomasijoittaja Interan sekä yhdistettyjen yritysten johdon kanssa. Norvio toimii myös Constin hallituksen puheenjohtajana.

Perustamisensa jälkeen Consti on ollut aktiivinen toimija yrityskaupoissa. Elokuussa 2008 Consti osti pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimivat, talotekniikkaan keskittyvän Koja Tekniikan (nykyään Consti Talotekniikka) ja linjasaneerausyritys Mansen Putken. Maaliskuussa 2009 Consti Yhtiöt osti julkisivusaneeraukseen keskittyvät Raitayhtiöt ja niin ikään linjasaneerauksen osaajan Espoon LVI-Sisustuksen.

”Constilla on hyvät tulevaisuudennäkymät. Taantuma vaikuttaa korjausrakentamiseen vähemmän kuin uudisrakentamiseen. Lisäksi ikääntynyt talokanta ja tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset lisäävät korjausrakentamista”, Norvio sanoo.

”Constin tavoitteena on palveluverkosto, joka kattaa suurimmat kasvukeskukset. Asiakas voi ostaa suurenkin korjausurakan yhdeltä yritykseltä usean hajautetun toimijan sijaan. Toisaalta asiakkaalle pystytään tarjoamaan myös erikoisosaamisiemme mukaisia projekteja talotekniikassa, julkisivuissa ja korjausurakoinnissa – pienestä suureen.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti Yhtiöt ostaa kaksi yhtiötä lisää”

Jätä kommentti