Kokeile kuukausi maksutta

Olavi Huhtala nimitettiin Rautaruukin toimitusjohtajaksi

Rautaruukin uusi hallitus on nimittänyt SSAB Europe -liiketoiminta-alueen johtajan Olavi Huhtalan oman toimensa ohessa Rautaruukin uudeksi toimitusjohtajaksi syyskuun alusta alkaen. Huhtala on ollut Rautaruukin palveluksessa vuodesta 1987, ja ennen nimitystään SSAB Europen johtoon hän veti Ruukin Teräsliiketoimintaa.

Rautaruukin uusi hallitus on nimittänyt SSAB Europe -liiketoiminta-alueen johtajan Olavi Huhtalan oman toimensa ohessa Rautaruukin uudeksi toimitusjohtajaksi syyskuun alusta alkaen. Huhtala on ollut Rautaruukin palveluksessa vuodesta 1987, ja ennen nimitystään SSAB Europen johtoon hän veti Ruukin Teräsliiketoimintaa.

Rautaruukin nykyinen toimitusjohtaja ja johtoryhmän puheenjohtaja Sakari Tamminen jatkaa yhtiön palveluksessa Ruukin ja SSAB:n yhdistymiseen liittyvissä asioissa vuoden loppuun saakka ja jää eläkkeelle vuoden 2015 alusta. Siirtymävaiheessa Tamminen avustaa muun muassa SSAB:n ja Ruukin yhdistymiseen liittyvien EU:n kilpailuviranomaisten vaatimien omaisuuserien myynnissä sekä asiakassuhteiden hoitamisessa.

Rautaruukista tuli ruotsalaisen SSAB:n tytäryhtiö 29.7.2014.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Olavi Huhtala nimitettiin Rautaruukin toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat