Kokeile kuukausi maksutta

Consti suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin

Korjausrakentamiseen ja teknisiin palveluihin erikoistunut Consti Yhtiöt Oy suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin.

Korjausrakentamiseen ja teknisiin palveluihin erikoistunut Consti Yhtiöt Oy suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin.

Listautumisen tavoitteena olisi parantaa Constin kykyä toteuttaa strategiaansa menestyksekkäästi ja hankkia yhtiölle pääsy pääomamarkkinoille. Mahdollisen listautumisen odotettaisiin parantavan myös yhtiön tunnettuutta asiakkaiden keskuudessa ja houkuttelevuutta työnantajana. Listautumisen avulla laajennettaisiin lisäksi yhtiön omistajapohjaa ja lisättäisiin yhtiön osakkeiden likviditeettiä, jonka myötä osakkeita voitaisiin myös käyttää tehokkaammin henkilöstön ja avainhenkilöiden palkitsemisessa sekä maksuvälineenä mahdollisissa yrityskaupoissa.

”Consti on kasvanut kannattavasti viime vuosina. Korjausrakentamisen markkinoiden pitkän aikavälin näkymät ovat hyvät, ja uskomme että meillä on hyvät edellytykset jatkaa kannattavan kasvun tiellä”, Constin toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo.

”Olemme hyvin tyytyväisiä Constin liiketoiminnan kehitykseen viime vuosina. Yhtiö on kasvanut selvästi markkinoita nopeammin, parantanut kannattavuuttaan ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista korjausrakentajista. Uskomme edelleen, että Constin laajalle korjausrakentamisen palvelutarjonnalle on Suomessa vahvaa kysyntää tulevaisuudessa, kun 1970- ja 1980-lukujen suuret rakennuskannat tulevat peruskorjausikään”, Constin hallituksen puheenjohtaja Tapio Hakakari kertoo.

Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 215,9 miljoonaa euroa, josta noin 80 prosenttia syntyi Uudellamaalla ja noin 12 prosenttia Pirkanmaalla. Lisäksi yhtiö on läsnä Turussa, Oulussa ja Lahdessa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja sen palveluksessa on yli 900 henkeä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat