Kokeile kuukausi maksutta

Konsulttitoimisto Solwers hakee uusia osakkaita yleisöannilla – myöhemmin tavoitteena pörssi

Rakennusalan suunnittelu-, konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin keskittyvä Solwers-konserni käynnistää osakeannin Invesdorin alustalla laajentaakseen omistajapohjaansa.

Solwersin tavoitteena on kerätä 2 miljoonan euron rahoitus laskemalla liikkeelle enintään 20000 osaketta. Rahoituksella tuetaan konsernin kasvustrategiaa. Konsernin tavoitteena on aikanaan myös pörssilistautuminen.

Viime vuoden aikana voimakkaasti kasvanut Solwers-konserni koostuu tällä hetkellä 12 rakennusalan asiantuntijayrityksestä, joiden avulla se pystyy kilpailemaan suuristakin suunnitteluprojekteista.

”Orgaanisen kasvun lisäksi Solwers kasvaa myös harkittujen yritysostojen kautta. Tavoitteenamme on muodostaa konserni, johon kuuluu 20–30 alansa huippuyritystä”, Solwersin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas sanoo tiedotteessa.

Solwersin liikevaihto vuonna 2018 oli 25,3 miljoonaa euroa, missä oli 57 prosenttia kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Liikevoitto yli kolminkertaistui edellisestä vuodesta ja oli 1,9 miljoonaa. Vuodelle 2019 liikevaihdon ennuste on 36,7 miljoonaa ja liiketuloksen 3,3 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Konsulttitoimisto Solwers hakee uusia osakkaita yleisöannilla – myöhemmin tavoitteena pörssi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat