Kokeile kuukausi maksutta

Solwers jatkaa laajenemistaan – konsernissa nyt kahdeksan yritystä

Rakennusalan erikoisasiantuntijoiden yhtiöistä muodostuva Solwers vahvistaa arkkitehti- ja rakennesuunnittelun osaamistaan.

Solwers Oyj:n toimitusjohtaja Leif Sebbaksen taustalla on Tuusulanväylän parantamiseen liittyvä suunnitelma, jossa on yhdistetty alueen ilmakuvat ja virtuaalimalli. Kuva: Anne Kurki

Tiedotteen mukaan uusin tulokas konserniin on vasalainen Polyplan. Kaupan myötä Solwersiin kuuluu kahdeksan yhtiötä, joissa työskentelee yhteensä lähes 200 henkilöä.

Vuonna 1969 perustetun Polyplanin erikoisosaamiseen kuuluvat arkkitehti- ja rakennesuunnittelut sekä alan projektinjohtotehtävät. Sen toimeksiantajia ovat olleet valtion ja monien kaupunkien lisäksi eri yritykset, rakennusliikkeet ja yksityishenkilöt.

”Polyplanin luovuus ja osaaminen täydentävät erinomaisesti Solwersin asiantuntijaverkoston palveluita. Pystymme nyt tarjoamaan alan parhaiden tekijöiden hyvinkin laajoja kokonaisuuksia”, Solwers Oyj:n toimitusjohtaja Leif Sebbas toteaa.

”Aiomme jatkaa voimakasta laajentumista yhä edelleen, ja julkistamme uusia konserniimme tulevia yhtiöitä vielä kevään aikana.”

Polyplanin toimialueen painopiste on Pohjanmaalla. ”Yhtiömme toiminta on keskittynyt viime aikoina vahvasti kaupallisen puolen liike- ja toimitilasuunnitteluun unohtamatta terveydenhuolto-, koulu- ja päiväkotisuunnittelua”, Polyplanin toimitusjohtaja Roland Björkqvist kertoo.

Solwers aloitti laajentumisensa viime vuonna, ja konserni koostuu nyt kahdeksasta oman alansa kokeneimmasta yrityksestä. Suomessa Solwers-yhtiöitä ovat Polyplan, Finnmap Infra, Rockplan., Kalliotekniikka Consulting Engineers, Varsinais-Suomen Kalliotekniikka, Accado, Insinööritoimisto Pontek  ja konsernin emoyritys Solwers  sekä Ruotsissa Rockplan Sweden.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Solwers jatkaa laajenemistaan – konsernissa nyt kahdeksan yritystä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat