aDT Arkkitehdit Davidsson Tarkela liittyy osaksi Solwers-konsernia.

Solwers laajenee taas – vahvistaa nyt arkkitehtisuunnittelun osaamista

aDT Arkkitehdit Davidsson Tarkela liittyy osaksi Solwers-konsernia.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tiedotteen mukaan rakennusalan kokeneista erikoisasiantuntijoista koostuva Solwers vahvistaa samalla toimintaansa arkkitehtisuunnittelun alueella. Uusimman kaupan myötä Solwersiin kuuluu nyt yhdeksän yhtiötä, joissa työskentelee noin 200 henkilöä.

aDT oy:n merkittävimpiä suunnittelukohteita ovat olleet muun muassa Kampin keskuksen liikenneterminaalit, KPMG:n pääkonttorirakennus Helsingin Töölönlahdella, Clarion Hotel Helsinki Jätkäsaaressa, Helsingin Messukeskuksen laajennus Halli 7 sekä Helsingin kaupunginmuseo Torikortteleissa. Tiedotteen mukaan yhtiöllä on myös takanaan lukuisia vaativia peruskorjaus- ja laajennushankkeita julkisille ja yksityisille tilaajille.

”aDT Oy täydentää erinomaisesti Solwersin asiantuntijaverkoston palveluita. Voimme nyt tarjota hyvinkin laajoja kokonaisuuksia alan parhaiden tekijöiden toteuttamina”, Solwersin toimitusjohtaja Leif Sebbas kertoo.

”Solwersin laajentuminen on tuonut mukanaan myös positiivisen henkilöstötarpeen. Tavoitteenamme on rekrytoida tänä vuonna yli kaksikymmentä uutta asiantuntijaa erityyppisiin tehtäviin”, Sebbas jatkaa.

Solwers aloitti laajentumisensa viime vuonna, ja konserni koostuu nyt yhdeksästä omien alojensa huippuyrityksestä. Suomessa Solwers-yhtiöitä ovat aDT oy:n lisäksi Polyplan oy, Finnmap Infra oy, Oy Rockplan Ltd., Kalliotekniikka Consulting Engineers oy, Varsinais-Suomen Kalliotekniikka oy, Accado oy Ab, Insinööritoimisto Pontek oy ja konsernin emoyritys Solwers oy sekä Ruotsissa Rockplan Sweden Ab.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Solwers laajenee taas – vahvistaa nyt arkkitehtisuunnittelun osaamista”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi