Kokeile kuukausi maksutta

Monet 2010-luvun menestyjät kärsivät kasvukivuista ja kustannusten karkaamisesta

Jos liikevaihto 5-8-kertaistuu vajaassa vuosikymmenessä, ei kasvukivuilta voi välttyä.  Analysoimme 2010-luvun kovimpien talonrakennusalan kasvuyritysten tuloskuntoa ja arvioimme yritysten strategioiden pohjalta myös lähtökohtia 2020-luvun rakentamiselle.

Kustannusnousut olivat keskeinen syy sille, että rakentamisen huippuvuonna niin moni rakennusliike teki tappiota. Kärjessä oli SRV, mutta tappiota tekivät suurista myös NCC, Consti, Pohjola, Fira, Varte, Terrawise ja VRJ Group. YIT:llä infraurakointi oli tappiollista.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Monet 2010-luvun menestyjät kärsivät kasvukivuista ja kustannusten karkaamisesta”

Viimeisimmät näkökulmat