Kokeile kuukausi maksutta

RIL siirtyy Jussi Ahon aikaan – agendalla uusi teknologia, vastuullisuus ja kansainvälisyys

Ahon mukaan toimialan iso mahdollisuus ja myös velvollisuus on vaikuttaa myönteisesti ilmastonmuutoksen torjuntaan ja kiertotalouden vahvistumiseen.

Jussi Aholla on monipuolinen ja pitkä kokemus rakennusalalta. Hänet valittiin 2017 Vuoden rakennusalan diplomi-insinööriksi ja samana vuonna myös Vuoden johtajaksi.

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RILin uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2021-2023 on valittu Fira Groupin toimitusjohtaja Jussi Aho. Tuleva puheenjohtaja haluaa painottaa RILin toiminnassa jatkossa entistä vahvemmin teknologian hyödyntämistä, vastuullisuutta ja kansainvälisyyttä.

”Teknologian hyödyntäminen tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia sekä tuottavuuden että palvelulähtöisyyden parantamiseen ja  liiketoimintojen kokonaisvaltaiseen uudistamiseen. Toimialan iso mahdollisuus ja myös velvollisuus on vaikuttaa myönteisesti ilmastonmuutoksen torjuntaan ja kiertotalouden vahvistumiseen”, Aho linjaa.

Jussi Aho on valmistunut Oulun yliopiston rakennustekniikan osastolta diplomi-insinööriksi vuonna 1995. Hän on toiminut Fira-konsernin toimitusjohtajana vuodesta 2016 alkaen, Firan toimitusjohtajana 2009-2017 sekä hallituksen puheenjohtajana 2004-2009. Hän on lisäksi yksi FIran perustajaosakkaista. Aho on työskennellyt myös Daxtumin toimitusjohtajana sekä YIT Rakennuksen ja Betonimestarien johtotehtävissä.

Hän on lisäksi Caverionin, Ekovillan, Kaskipuun ja Enveran hallituksen jäsen. Vuosina 2016-2017 hän on toiminut Talonrakennusteollisuus ry:n hallituksen jäsenenä.

Aho on valittu 2017 Vuoden rakennusalan diplomi-insinööriksi ja samana vuonna myös Vuoden johtajaksi.

RIL:n hallituksen uusiksi jäseniksi tulevalle kolmivuotiskaudelle nousivat Oulun yliopiston rakenteet ja rakentamisteknologian professori Ulla Haverinen-Shaughnessy, Tampereen yliopiston rakennustekniikan professori Mikko Malaska ja A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n rakennuttajapäällikkö Ville Rajakallio.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “RIL siirtyy Jussi Ahon aikaan – agendalla uusi teknologia, vastuullisuus ja kansainvälisyys”

  1. Isoja ja loistokkaita ajatuksia. Vähän niin kuin Miss maailma kisoissa, kaikki osallistujat puhuvat maailmanrauhan puolesta.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat