Kokeile kuukausi maksutta

Swerock tuo markkinoille oman hiilidioksidipäästöjä pienentävän betoninsa

Peabiin kuuluva kiviaines- ja valmisbetonitoimittaja Swerock tuo nyt myös Suomen markkinoille oman ympäristöystävällisemmän betoninsa, Eco-Betonin. Swerock lanseerasi Eco-Betonin Ruotsissa jo vuonna 2019.

Yhtiö tarjoaa tuotetta neljänä eri vaihtoehtona. Ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä 15–60 prosenttia normaaliin betoniin verrattuna riippuen rakenteesta ja olosuhteista. Swerockilla on käytössä kolmannen osapuolen verifioimat arvot hiilidioksidipäästöjen laskennassa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Swerock tuo markkinoille oman hiilidioksidipäästöjä pienentävän betoninsa”

Viimeisimmät näkökulmat