Kokeile kuukausi maksutta

Fimpecin toimitusjohtaja vaihtuu

Projektijohtamiseen ja suunnitteluun erikoistunut Fimpec Group saa uuden toimitusjohtajan syyskuun alusta.

Jukka Nieminen. Kuva: Fimpec
Kuuntele juttu

Tuolloin konsernin vetäjänä aloittaa diplomi-insinööri Jukka Nieminen. Hän siirtyy Fimpecille Beneq Groupista, joka valmistaa atomikerrostusmenetelmään perustuvia ALD-pinnoituslaitteita sekä elektroluminenssinäyttöjä. Niemisellä on pitkä ja monipuolinen kokemus kansainvälistymisestä ja teollisten kasvuyhtiöiden johtamisesta. Beneqin tuotanto on mennyt lähes kokonaisuudessaan vientiin.

Fimpecin nykyinen toimitusjohtaja Antti Lukka kertoi Rakennuslehdelle reilu vuosi sitten, että yhtiö haluaa kasvattaa selvästi kansainvälisen toiminnan osuutta. Nyt uuden toimitusjohtajan tavoitteena onkin viedä Fimpecin kansainvälistä kasvua eteenpäin. Kansainvälistymisen askeleita on yhtiössä jo otettu, viimeksi muun muassa kasvattamalla jalansijaa Baltian ja Ruotsin markkinoilla. Jatkossa kasvuaihioita on löydettävissä esimerkiksi energiamurroksesta.

Lukka jatkaa edelleen konsernin palveluksessa Fimpec Academyn rehtorin roolissa osa-aikaisesti. Fimpec Academy on konsernin koko henkilöstön oma oppimisen akatemia, jolla tuetaan urapolkuja ja osaamisen kehittämistä valmennuksen ja työssä oppimisen keinoin yhteistyössä oppilaitosten, ulkoisten valmennusyritysten ja asiakkaiden kanssa.

”Toivon saavani uudenlaisen näkökulman koko organisaatioon tämän henkilöstön kehittämiseen tähtäävän tehtävän myötä. Syksyn aikana suunnitelmat konkretisoituvat, ja pääsemme kertomaan niistä silloin lisää”, Lukka sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fimpecin toimitusjohtaja vaihtuu”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat