Kokeile kuukausi maksutta

Destian Kiviniemen palkkapussi paisui yli 600000 euroa – Monen toimitusjohtajan palkitsemisessa oli viime vuonna kymmenien prosenttien muutoksia

Cityconin F. Scott Ball kipusi viime vuonna rakennus- ja kiinteistöalan toimitusjohtajien palkitsemisessa ykköspallille, kun ei oteta huomioon erorahoja saaneita johtajia. Selvä enemmistö toimitusjohtajista kasvatti ansioitaan.

Vasemmalta Destian Tero Kiviniemi, YIT:n entinen toimitusjohtaja Markku Moilanen ja Cityconin F. Scott Ball. Kuvat: Liisa Takala, Matti Vuohelainen ja Citycon

Rakennus- ja kiinteistöalalla monen toimitusjohtajan palkitsemisessa tapahtui kymmenien prosenttien muutoksia viime vuonna. Tämä käy ilmi Rakennuslehden selvityksestä.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

1 kk koejakso veloituksetta

Tutustu digi-Rakennuslehteen kuukauden ajan veloituksetta ja sitoumuksetta.

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Destian Kiviniemen palkkapussi paisui yli 600000 euroa – Monen toimitusjohtajan palkitsemisessa oli viime vuonna kymmenien prosenttien muutoksia”

  1. Järjetöntä toimintaa. Muiden palkoista / eduista tingitään, porukkaa lomautetaan ja irtisanotaan samalla, kun maksetaan tällaisia palkkioita/palkkoja joillekin. Raha sinne ylöskin tulee kuitenkin tuotannosta, jonka arvostus on jäänyt jalkoihin. Yksikään firma ei pärjää pelkillä toimitusjohtajilla.

Viimeisimmät näkökulmat