Rakennuttajainsinööri

Tampereen kaupunki
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2017 Hae viimeistään 1.6.2017

Kaupunkiympäristön palvelualue/Rakennuttaminen
Tampereen kaupungin rakennuttamisyksikkö vastaa katu-, puisto- ja muiden yleisten alueiden investointien toteuttamisesta. Yksikkö osallistuu merkittävästi Tampereen raitiotien rakennuttamiseen.

Haemme

Rakennuttajainsinööriä  1-103-17

Rakennuttajainsinöörin tehtävänä on silta ja muiden taitorakennekohteiden rakennuttaminen. Rakennuttajainsinööri toimii nimetyn hankkeen projektipäällikkönä kaupungin edustajanana ja turvallisuuskoordinaattorina. Rakennuttaminen sisältää hankkeen suunnitteluttamista, hankinta-asiakirjojen laadintaa, kilpailuttamista ja rakennuttamista hankkeen loppuun saakka. Lisäksi merkittävänä tehtävänä on koko rakennuttamisyksikön kustannusseuranta sekä taitorakennerekisterin ylläpito.

Kelpoisuusvaatimuksena vähintään alan opistotasoinen insinöörin tutkinto sekä valmistumisen jälkeen yli 5 vuotta työkokemusta silta- ja muista taitorakennekohteista. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, kokonaisuuksien hallintaa, sujuvia vuorovaikutus- ja kirjallisia taitoja sekä monipuolisia tietoteknisiä taitoja. Eduksi katsotaan julkisen hankintamenettelyn ja tilaajavastuiden tuntemus, 1. luokan betonityönjohtajan koulutus sekä kokemusta silta- tai taitorekisterin käytöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Petri Kantola, puh. 050 364 6095.
Hakuaika päättyy 1.6.2017.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi