Avoimet työpaikat Lujatalo Oy Uusimaa Julkaistu Haku päättyy

Työpäällikkö

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 60 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on puoli miljardia euroa ja se työllistää noin 1600 työntekijää 27 paikkakunnalla. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. 

Haemme Uudenmaan alueyksikköömme
Työpäälliköitä

Tule vahvistamaan Uudenmaan alueyksikkömme asuntorakentamisen ja toimitila- ja korjausrakentamisen toimintojamme. Molempiin yksiköihin haemme toimintojen laajentuessa työpäälliköitä.

Voit olla urakehitykselläsi jo pidemmälle ehtinyt rakennusalan ammattilainen tai uusia haasteita ottava, eteenpäin pyrkivä tulevaisuuden tekijä. Olet sosiaalinen, ulospäin suuntautunut ja tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa. Tehtävästä suoriutumista edesauttaa myös, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, aktiivinen ja haasteita pelkäämätön. Tehtävä edellyttää vähintään tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista koulutusta (rkm, rak. ins., DI jne.) työkokemuksesta riippuen.

Tulet vastaamaan yksikön aluepäällikön alaisuudessa sovittujen projektien hankinnoista ja vetämisestä. Kustannusten hallinta sekä ajalliset ja laadulliset tavoitteet ohjaavat tekemistäsi.

Tarjoamme Lujatalossa mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtäväkenttään, sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja

  • asuntorakentamisen työpäällikön tehtävästä: rakennuspäällikkö Harri Halinen, 044 585 2797
  • toimitila- ja korjausrakentamisen työpäällikön tehtävästä: työpäällikkö Jyrki Tuohimetsä, 044 585 2856
  • molemmista tehtävistä: henkilöstöjohtaja Tapio Huttunen, 044 585 2090

 

Hakemukset 31.8.2017 mennessä osoitteessa: www.luja.fi/tyopaikat

Lujatalo Oy

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti noin 1600 ammattilaisen voimin. Luja on kestävän rakentamisen edelläkävijä niin betoni- ja kuivatuotteiden valmistajana kuin uudis- ja korjausrakentajana.

Lujatalo on sekä asunto- että toimitilarakentaja, jonka erikoisalaa on peruskorjaus sekä energiatehokas rakentaminen. Lujatalo rakensi muun muassa Suomen ensimmäisen nollaenergiakerrostalon Kuopioon. Meillä on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta. Hyödynnämme kaikessa digitaalisen rakentamisen menetelmiä.

Lujatalo Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia