Projektipäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 21.9.2017 Hae viimeistään 19.10.2017

BoKlok hakee
Projektipäällikköä Helsinkiin

Innostutko puurakentamisesta? Oletko valmis uudistamaan asuntorakentamisen perinteitä ja kehittämään uutta puukerrostalokonseptia? Haluatko työskennellä pienessä, mutta kasvavassa yksikössä?

Skanskan ja IKEA:n yhteinen BoKlok-konsepti kasvaa pääkaupunkiseudulla ja haemme projektipäällikköä tiimiimme Ruskeasuolle.

Vastaat BoKlokin puukerrostalohankkeiden kehittämisestä ja suunnittelusta kaavoituksesta toteuttamiseen asti. Sinulla on kokonaisvastuu projektista ja vastaat rakennuttamistehtävistä suunnitteluvaiheesta takuuvaiheeseen, sekä toimit projektitiimin vetäjänä. Varmistat korkealuokkaisen lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden yhdessä tiimisi kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä BoKlokin tuotantopäällikön ja vastaavan mestarin kanssa.

Arvostamme
– soveltuvaa koulutusta (rakennusinsinööri tai DI)
– kokemusta asuntosuunnittelun ohjaamisesta
– yhteistyökykyä ja asiakaslähtöistä ajattelua
– kokemusta laskennasta ja hankinnoista
– innostusta ja halua kehittää ja kehittyä
– kokonaisuuksien hahmottamista ja ratkaisuhakuisuutta
– neuvottelutaitoja
– englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä vakituisessa työsuhteessa. Pääset rakentamaan uutta liiketoimintaa ja kasvattamaan BoKlok-konseptia Suomessa. Isossa kansainvälisessä yrityksessä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Hae töihin meille
Lähetä hakemuksesi 19.10.2017 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/rekry. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Lisätietoja tehtävästä antaa maajohtaja Susanna Sucksdorff,
p. 050 576 7700, susanna.sucksdorff@boklok.fi. Susannan tavoitat parhaiten 6.10. klo 12–14 ja 12.10. klo 9-11.

BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.

Haluamme luoda parempaa asumista, jossa yhdistyvät hyvä laatu ja design kohtuullisiin asumiskustannuksiin. Avaimia tähän ovat huolellinen suunnittelu, tarkoin punnittu tilankäyttö ja kustannustehokas rakentamisprosessi. BoKlok vastaa koko ketjusta tuotekehityksestä rakentamiseen, myyntiin ja asiakaspalveluun sisäänmuuton jälkeen.

BoKlok on kehitetty 1990-luvun puolivälissä Ruotsissa. Pelkästään viime vuonna Ruotsissa myytiin yli 1200 BoKlok-kotia. Suomessa olemme vasta matkamme alussa, mutta tavoitteet ovat korkealla. Katso  www.boklok.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi