Avoimet työpaikat Rakennus Finrem Oy Julkaistu Haku päättyy

Avoimia työpaikkoja

Nyt tarvitsemme palvelukseemme lisää asiansa osaavia ammattilaisia

Tuotannon johtajan

Työmaainsinöörin

Vastaavan mestarin

Kustannuslaskijan

Työnjohtajan

Työmaasihteerin

Finremissä viihdytään. Tästä osoituksena on henkilökunnan pysyvyys, joka on alan huippua. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kehittymishakuisessa yhtiössämme

Tutustu yritykseen www.finrem.fi

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä: toimitusjohtaja Jussi Wirgentius jussi.wirgentius@finrem.fi puh. 050 445 5444 ja työpäällikkö Tommi Nick tommi.nick@finrem.fi puh. 050 495 4431

Rakennus Finrem Oy

Kymmenet ja taas kymmenet projektit ovat kertoneet meille oman tarinansa. Näistä tarinoista on muodostunut kokemusperäinen synteesi:

yhdessä syntyy enemmän.

Tämän edellytyksenä on luottamuksellinen ja arvostava ilmapiiri. Se tuo ammattilaisjoukkoon yhteisen, organisaatiorajatkin ylittävän voiman, joka johtaa väkevään onnistumiseen. Tämä onnistuminen ei rajoitu pelkästään laadukkaaseen lopputulokseen vaan myös sen tuottaneeseen prosessiin.

Tämän saman olet varmasti kokenut itsekin; olit sitten tilaaja, käyttäjä, rakennuttaja, urakoitsija tai työmaan naapuri. Jostain syystä monet meistä eivät kuitenkaan käytä hyväkseen tuon kokemuksen aiheuttamaa tunnetta.

Voisiko sinunkin työsi olla joskus yksinkertaisempaa ja helpompaa, jopa mukavaa? Meidän kanssa se on.

Rakennuslehden pääuutisia