Rakennustyönjohtaja, Kustannuslaskija, Tutkimusasiantuntija, Talotekninen asiantuntija, Sisäilma-asiantuntija, Rakennustekninen asiantuntija

RKM Group Oy
Sijainti Pirkkala, Vantaa, Hyvinkää, Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 20.10.2017 Hae viimeistään 3.11.2017

RKM Group Oy on kotimainen vahva vahinko- ja korjausrakentamisen palveluyritys. Olemme toimineet menestyksellisesti vuodesta 2004 lähtien. Toimintamme keskittyy kiinteistövahinkojen korjaamiseen, urakointiin, rakentamisen asiantuntijapalveluihin sekä olosuhdehallintaan mm. rakennustyömailla. Yhteistyökumppaneinamme ja asiakkainamme ovat johtavat toimijat vakuutus- ja kiinteistöalalta, julkiselta sektorilta ja teollisuudesta. Yhtiömme palveluksessa on lähes 100 henkeä. Tärkeä voimavaramme on aina ollut hyvä ja asiantunteva henkilöstö ja pitkäaikaiset työsuhteet, joista haluamme aina pitää kiinni.

Haemme iloiseen asiantuntevaan työyhteisöömme pääkaupunkiseudun ja Pirkkalan kohteisiimme:

 

Kahta rakennustyönjohtajaa Vantaalle

Vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamisprojekteihin, jotka kattavat kaiken pienistä huoneistojen kylpyhuone- tai keittiökorjauksista monipuolisiin yritysten ja julkisten tilojen korjausprojekteihin.

Vastaat osaltasi saneerauskohteiden toteutuksesta työntekijöiden ja mahdollisten aliurakoitsijoiden esimiehenä. Olet vastuussa projektien toteutuksesta ja onnistumisesta koko korjausrakennusprosessin ajan.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esim. RI tai Rkm, lisäksi katsotaan eduksi eri pätevyydet. Omaat noin viiden vuoden kokemuksen vahinko- ja korjausrakentamisen tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän hyvässä työyhteisössä ja vakituisen työsuhteen alan vahvimman toimijan palveluksessa. Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja liity osaavien asiantuntijoidemme joukkoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Raine Väistö p. 0400 418 854 raine.vaisto@rkmgroup.fi taiAluejohtaja Jouni Nuutinen p. 0400 477 623.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV viimeistään 3.11.2017 mennessä.

 

Kustannuslaskija

Työnkuva sisältää kattavasti kustannus- ja tarjouslaskennan tehtäviä erityisesti korjausrakentamisen kohteiden parissa.

Vastaat projektikohteiden laskennasta ja osallistut tiiviisti myös asiakasneuvotteluihin.

Työskentelet osana laskentaosastoa ja tehtävää on mahdollista hoitaa useista eri RKM Groupin toimipisteistämme kuten Pirkkala, Vantaalta, Hyvinkäältä tai Hämeenlinnasta. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.

Edellytämme sinulta vähintään AMK-tasoista koulutusta, ensisijaisesti rakennus- tai talotekniikan alalta.

Katsomme eduksi aikaisemman laskentakokemuksen sekä työkokemuksen rakennusalalta (erityisesti saneerauspuoli).

Lisätietoja tehtävästä antaa Laskentapäällikkö Mikko Pakula p. 040 455 1519 mikko.pakula@rkmgroup.fi tai Aluejohtaja Jouni Nuutinen p. 0400 477 623.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV viimeistään 3.11.2017 mennessä.

 

Tutkimusasiantuntija (vahinkokartoittaja) Vantaalle ja Pirkkalaan

Haemme iloiseen asiantuntevaan joukkoomme rakennusteknistä asiantuntijaa vahinkokartoitus- ja muihin asiantuntijatehtäviin.Edellytämme rakennusalan teknistä loppututkintoa, arvostamme hankkimiasi alan lisäpätevyyksiä PKM, VTT-sertifikaatti ym. ja riittävää kokemusta alan työstä. Tarjoamme haasteellisen työn kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä sekä kilpailukykyisen palkan. Tehtävä on vakituinen ja aloitus heti / sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Vantaalla ja Pirkkalassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vantaa / Asiantuntijapalvelupäällikkö Keimo Ahokanto
p. 050 518 8131.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV viimeistään 3.11.2017 mennessä keimo.ahokanto@rkmgroup.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirkkala / Asiantuntijapalvelupäällikkö Joel Vataja p. 040 451 5316.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV viimeistään 3.11.2017 mennessä joel.vataja@rkmgroup.fi

 

Talotekninen, Sisäilma- ja Rakennustekninen asiantuntija (kolme tehtävää) Vantaa / Pirkkala

Haemme iloiseen asiantuntijajoukkoomme uusia taloteknisiä, sisäilma- ja rakennusteknisiä asiantuntijoita. Työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti rakennusten kuntoarviot, -tutkimukset, rakennuttamis- ja valvontatehtävät taustastasi ja kokemuksestasi riippuen. Edellytämme teknistä tutkintoa (teknikko, LVI-insinööri tai DI). Arvostamme hankkimisiasi lisäpätevyyksiä.

Tarjoamme haasteellisen työn alan kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä sekä kilpailukykyisen palkan. Tehtävä onvakituinen ja aloitus heti / sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Vantaalla tai Pirkkalassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiantuntijapalvelujohtaja DI Jari Lemponen p. 040 682 7919.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV viimeistään 3.11.2017 jari.lemponen@rkmgroup.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi