Arkkitehti

Laattapiste Oy
Päivämäärät Julkaistu 7.11.2017 Hae viimeistään 20.11.2017

Vahvistamme suunnittelijapalvelut-tiimiämme ja etsimme nyt uusia asiantuntijoita. Tiimi tuottaa ammattiasiakkaillemme kaikkialle Suomeen palveluita ja työkaluja, jotka auttavat heitä toteuttamaan projektinsa vieläkin taloudellisemmin, laadukkaammin ja nopeammin.

Arkkitehti – suunnittelijapalvelut
Oletko koulutukseltasi arkkitehti tai sisustusarkkitehti? Onko sinulla vahvaa kokemusta suunnittelusta ja taidatko arkkitehtitoimistojen työskentelyprosessit? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Kokonaan uusi toimenkuva on osa ammattiasiakkaille rakentamaamme palveluprosessia. Pääset käyttämään ammattitaitoasi ja koulutustasi uudesta näkökulmasta ja voit suorittamisen sijaan keskittyä palveluiden kehittämiseen.

Tehtävänäsi on kehittää kokonaisvaltaisesti suunnittelijapalveluitamme. Tehtävään tulee liittymään esimerkiksi asiakkaille tarjottavien ohjelmistojen kehitysprojekteja ja koulutusta. Yrityksemme ainoana arkkitehtinä olet asiantuntijaroolissa ja pääset osallistumaan isoimpiin asiakasprojekteihimme. Lisäksi tarjoat tukea paitsi omalle tiimillesi, myös koko projektimyynnille.

Tavoitteenasi on hankkia osaamisellasi arkkitehtiasiakkaidemme keskuudessa maine arvostettuna asiantuntijana. Tämä edellyttää intoa kehittää niin omaa työtäsi kuin osaamistasikin.

Vastuullesi kuuluvat nimetyt tuoteryhmämme: pintamateriaalit (tekstiililaatat, vinyylit ja keraamiset laatat) sekä kalusteet. Työsi painopiste tulee olemaan julkitilarakentamisessa, mutta tarvittaessa palvelet myös muissa asiakasprojekteissamme.

Odotamme, että sinulla on arkkitehdin tai sisustusarkkitehdin koulutus ja että olet työskennellyt arkkitehtitoimistossa. Tunnistat asiakkaidemme tarpeet ja olet valmis vastaamaan niihin yhdessä koko organisaatiomme kanssa. Toivomme sinulta myös kaupallista näkökulmaa sekä halua verkostoitua ja palvella asiakkaita nöyrällä asenteella.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kattavan, kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Pääset mukaan luomaan asiakkaillemme ainutlaatuista palveluprosessia innostavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä, jossa et jää koskaan yksin. Esimiehesi on projektimyyntiyksikön päällikkö.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 13.11. ja pe 17.11. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 20.11. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi