Tekninen johtaja

Sijainti Kajaani
Päivämäärät Julkaistu 26.1.2018 Hae viimeistään 9.2.2018

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Haemme joukkoomme vakinaiseen työhön
teknistä johtajaa (virka)

Ympäristötekninen toimiala vastaa kaupungin maa- ja rakennusomaisuuden hallinnasta, kaavoituksesta, kaupunkisuunnitelusta ja liikuntapalveluista. Tekninen johtaja vastaa ympäristöteknisen toimialan johtamisesta ja kehittämisestä. Tekninen johtaja toimii ympäristöteknisen lautakunnan esittelijänä ja kuuluu kaupungin johtoryhmään. Kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Odotamme nykyaikaista, haasteisiin tarttuvaa ja innovatiivista, kaupungin elinvoimaa lisäävää työotetta. Lisäksi edellytämme työkokemuksen kautta hankittua laaja-alaista ja monipuolista osaamista toimialalta ja hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. Kokemus kunnallishallinnosta ja johtamiskokemus asiantuntijaorganisaatiossa luetaan eduksi.

Virka täytetään vakinaisesti 1.6.2018 alkaen. Virkaan valittavan toivotaan aloittavan tehtävään tutustuminen jo aiemmin. Virantäytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja antavat kaupunginjohtaja Jari Tolonen, puh. 044 7100 303 ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teuvo Hatva, puh. 044 4214 070.

Katso lisätietoja ja jätä hakemuksesi www.kuntarekry.fi tai postitse Kajaanin kaupunki, Kirjaamo,
PL 133 (Pohjolankatu 13), 87101 Kajaani. Hakemusten tulee olla perillä 9.2.2018 klo 15.

www.kajaani.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi