Avoimet työpaikat Ahma insinöörit Oy Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttajainsinööri, nuorempi rakennuttajainsinööri ja rakennustöiden valvoja

Ahma insinöörit Oy on vuonna 2002 perustettu kotimainen, perheomisteinen ja riippumaton rakennuttajakonsulttitoimisto, joka on ollut rakentamassa Suomen suurimpia hankkeita, kuten Kittilän kultakaivosta, Vuosaaren satamaa ja Kehärataa. Toimintamme painottuu tällä hetkellä talonrakennus- ja korjaushankkeisiin. Palvelemme sekä julkisia että yksityisiä asiakkaita ja toteutamme isojen hankkeiden lisäksi myös pienemmät projektit.

Haemme talonrakennus- ja korjaushankkeisiimme pääkaupunkiseudulle

Rakennuttajainsinööriä
projektipäällikön tehtäviin. Toimit asiakkaan konsulttina ja edustajana projektin muihin osapuoliin nähden sekä vastaat hankkeen johtamisesta ja rakennuttamistehtävistä hankesuunnittelusta takuuaikaan toimeksiantojen laajuudesta riippuen. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK), vähintään kymmenen vuoden kokemusta rakennuttamistehtävistä sekä aiempaa kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta. RAP-/RAPS-pätevyys katsotaan eduksi.

Nuorempaa rakennuttajainsinööriä
itsenäisiin ja/tai avustaviin projektipäällikön tehtäviin. Toimit asiakkaan konsulttina ja edustajana projektin muihin osapuoliin nähden sekä vastaat hankkeen johtamisesta ja rakennuttamistehtävistä hankesuunnittelusta takuuaikaan toimeksiantojen laajuudesta riippuen. Tarvittaessa toimit kokeneemman projektipäällikön kanssa yhteistyössä hankkeiden läpiviemiseksi. Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) ja muutaman vuoden kokemusta rakennuttamisen tehtävistä.

Rakennustöiden valvojaa
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri AMK tai rakennusmestari) ja aiempaa kokemusta rakennustöiden valvojan tehtävistä Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvan koulutuksen ja kokemuksen lisäksi asiakaslähtöistä ajattelutapaa, hyviä tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja intohimoa oman
osaamisen kehittämiseen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työjärjestelyt ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.
Yrityksemme tukee ja kannustaa koulutusta mm. pätevyyksien saamiseksi. Toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Haagassa. Autamme tarvittaessa kauempaa tulevia asunnon löytämisessä ja muutossa.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Saara Kippo, saara.kippo@ahmagroup.com. Jos haluat lisätietoja puhelimitse, ilmoitathan yhteystietosi em. sähköpostiin. Hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen hakemukset@ahmagroup.com.

Haku on voimassa toistaiseksi, paikat täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy.

www.ahmagroup.com

Ahma insinöörit Oy

Ahma insinöörit Oy on vaativien hankkeiden johtamiseen keskittynyt rakennuttaja- ja projektinjohtotoimisto. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa projektin koko elinkaaren hankesuunnittelusta aina takuuajan tehtäviin asti. Korkea laatu, vankka osaaminen, ehdoton luotettavuus sekä asiakaslähtöisyys ovat Ahman toiminnan peruskiviä.

Ahma insinöörien osaaminen kattaa talonrakentamisen ja infrastruktuurihankkeiden lisäksi voimalaitosten ja teollisuuden tuotantolaitosten rakennuttamistehtävät suunnittelun ohjauksesta toteutukseen ja käyttöönottoon. Vastataksemme entistä paremmin tuleviin haasteisiin vahvistamme organisaatiotamme ja haemme joukkoomme osaajia.

Rakennuslehden pääuutisia