Projektipäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 7.9.2018 Hae viimeistään 27.9.2018

Kaupunkiympäristö
helsinkirekry.fi

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut. Lue lisää osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto.

Projektipäällikköjä

Haemme maa- ja kallioperäyksikköön kahta aloittelevaa projektipäällikköä mm. suunnittelu- ja tarkastustehtäviin. Suunnittelualoina ovat kallio- ja/tai pohjarakentaminen. Tavoitteena on itsenäiseen asiantuntijarooliin kasvaminen. (Työavain 6-211-18)

Sähköinsinööri

Haemme rakennuttamisen talotekniikkayksikköön asiantuntijaa vastaamaan rakennushankkeiden sähkö-, tele- ja turvajärjestelmien rakennuttamisesta, niiden suunnittelun ohjaamisesta ja työmaateknisestä valvontatyöstä. (Työavain 6-208-18)

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja laaja-alaisia tehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua sekä työskentelyä alan huipputiimissä.

Liity osaavaan, moniammatilliseen työyhteisöömme ja jätä hakemuksesi 27.9.2018 klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi