Aluemyyntipäällikkö

Wavin-Labko
Sijainti Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan sekä Etelä- ja Keskipohjanmaan alue
Päivämäärät Julkaistu 26.5.2017 Hae viimeistään 8.6.2017

Wavin-Labko on suomalaisen ympäristö- ja vedenkäsittelyteknologian kärkinimi. Toimimme puhtaamman ympäristön puolesta kehittämällä korkealaatuisia ja pitkän elinkaaren omaavia ratkaisuja. Meillä on yli 50 vuoden kokemus jäte- ja sadevesi- sekä kiinteistöteknisten vedenkäsittelyjärjestelmien kehittämisestä, suunnittelusta ja valmistuksesta. Wavin-Labko Oy on osa Euroopan johtavaa putkijärjestelmien toimittajakonsernia – Wavin-konsernia. Wavinin omistaa maailman johtava putkituotteiden valmistaja Mexichem.
Lisätietoja: www.wavin-labko.fi, www.wavin.com, www.mexichem.com.

Haemme organisaatioomme uutta avainosaajaa

Aluemyyntipäällikkö

Vastaat Wavin-Labkon tuotteiden ja järjestelmien projekti- sekä tukkumyynnistä Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan sekä Etelä- ja Keskipohjanmaan alueella. Sinulla on kokonaisvastuu oman alueesi asiakkuuksista, niiden kehittämisestä sekä tukkuliikeyhteistyöstä. Vastaat muun organisaation tuella myös uusien tuotteiden lanseeraamisesta sekä sidosryhmien kouluttamisesta. Vakinainen toimipisteesi sijaitsee Tampereella. Toimistopäiviä enemmän nautit kuitenkin aktiivisesta liikkumisesta kentällä asiakkaiden parissa.

Voitontahtoisen asenteen lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä ymmärrystä, jotta pystyt vakuuttavasti konsultoimaan asiakkaita ja sidosryhmiä kaikissa yrityksen tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Arvostamme näyttöjä tuloksellisesta teknisten tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä vastaavan tyyppisessä itsenäisessä roolissa. Työotteeltasi olet aktiivinen ja ratkaisuhakuinen henkilö, joka haluaa viedä asiat maaliin. Olet tottunut hyödyntämään tietojärjestelmiä käytännön työssäsi. Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus.

Jos haluat itsenäisen ja vastuullisen tehtävän sekä olla samalla mukana kehittyvässä, kansainvälisessä edelläkävijäyrityksessä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen osoitteessa uratori.mps.fi 8.6.2017 mennessä. Liitä mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Minna Sarsama, puh 040 583 0310.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi