Aluemyyntipäällikkö, Markkinoija, Rakennesuunnittelija, Digitaalinen visionääri ja ERP käyttöönottotukija

Lammin Betoni Oy
Sijainti Lammi, Tampere, Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 3.4.2017 Hae viimeistään 21.4.2017

Lammin Betoni Oy on 60-vuotias vakaa betonituotealan kotimainen perheyritys. Olemme Suomen suurin harkkovalmistaja sekä Lammi-Kivitalot -tuotemerkillä Suomen suurin kivitalotoimija. Asiakkaitamme ovat sekä rakennusalan ammattilaiset että omakotitaloja rakentavat perheet.

Vahvistamme osaamistamme ja etsimme nyt:

Aluemyyntipäällikköä
Tulet osaksi B2B-myyntitiimiä, jossa yhdessä vastaatte konsernin tuotteiden ammattilaismyynnistä. Tehtävässä menestymistä tukee aikaisempi kokemus rakennustuoteteollisuuden tuote- ja projektimyynnistä sekä rakennusalan tekninen koulutus. Olet etsimämme henkilö, jos saat virtaa ihmisten kohtaamisesta ja sinulle on luontaista panostaa suhteiden luomiseen ja vaalimiseen.

Osaavaa markkinoinnin tekijää
Pääset toteuttamaan ja suunnittelemaan monipuolisesti konsernin markkinointia ja viestintää. Tulet mm. tekemään sisältömarkkinointia ja tuottamaan markkinointimateriaalia. Haluat kehittyä ja kykenet myöhemmin ottamaan vastuullesi markkinointipäällikön tehtävän. Jos olet energinen ja aikaansaava henkilö, nautit käytännön tekemisestä ja ymmärrät mitä suunnitelmallinen ja mitattava markkinointi on, olet etsimämme henkilö.

Rakennesuunnittelijaa
Tulet vastaamaan rakennesuunnittelun palvelukokonaisuuden kehittämisestä, käynnistämisestä ja vetämisestä. Tehtävässä yhdistyy uuden liiketoiminta-alueen käynnistäminen sekä käytännön suunnittelutyö noin 50/50 -suhteessa. Tehtävä edellyttää Vaativaa (V) rakennesuunnittelun pätevyysluokkaa. Arvostamme suunnitteluosaamisen lisäksi kaupallista otetta, hyviä sosiaalisia taitoja, sekä rohkeaa suhtautumista uusiin suunnittelun menetelmiin ja välineisiin.

Digitaalista visionääriä
ja ERP käyttöönottotukijaa
Tehtävässä osallistut sekä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton tukemiseen että digitaalisten liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamiseen ja kehittämiseen. Arvostamme kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotosta sekä harrastuneisuutta ja kyltymätöntä uteliaisuutta uusiin teknologioihin. Jos olet määrätietoinen liiketoiminnan ja järjestelmien yleisosaajaa sekä innoissasi digitaalisuuden luomien mahdollisuuksien yhdistämisestä perinteiseen toimialaan, olet juuri oikea henkilö tähän haastavaan ja mielenkiintoiseen tehtävään.

Tule mukaan kokeneeseen ja turvalliseen perheyritykseen, jossa on positiivinen tekemisen meininki! Kaikkien tehtävien osalta toimipisteen sijainti on neuvoteltavissa Lammille, Tampereelle tai Vantaalle.

Katso tarkat tehtävänkuvaukset, tarkemmat vaatimukset ja hae: www.lamminbetoni.fi/rekry

Lisätietoa tehtävistä antaa Tuocon Oy:n konsultti Olli Ruokolainen, puh. 050 411 3991 tai olli.ruokolainen@tuocon.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi