Avoimet työpaikat Lakea Oy Uudenmaa Julkaistu Haku päättyy

Aluepäällikköä ja projektipäällikköä

Lakea Oy on luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen. Me osaamme isännöinnin, vuokra-asumisen ja rakennuttamisen eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen tulevaisuudessakin. Panostamme lisäksi kestävien asumismuotojen ja -ratkaisujen löytämiseen asumisessa.

Lakea Oy:n toiminnan laajentuessa haemme nyt vakituiseen työhön ammattitaitoista, kokenutta, rakennuttamisesta innostunutta

Aluepäällikköä ja
Projektipäällikköä

hoitamaan mielenkiintoisia projekteja Uudenmaan alueelle. Lisätietoa paikasta löydät badenochandclark.fi-sivulta. Mikäli tunnet, että tässä on sinun työpaikkasi, lähetä hakemuksesi ja cv:si 23.7.2017 mennessä.

Lakea Oy

Me osaamme isännöinnin, vuokra-asumisen ja rakennuttamisen eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa.

Panostamme lisäksi kestävien asumismuotojen ja -ratkaisujen ideoimiseen ja kehittämiseen.

Teemme yhteistyötä alansa johtavien ja osaavimpien kumppanien kanssa ympäri Suomea.

Lakean pääomistajia ovat 15 vahvaa pohjalaista kuntaa. Omistajakunta on sitoutunut kehittämään yhtiötä valtakunnalliseksi vaikuttajaksi.

Lakealle on myönnetty ISO 9001 -standardin mukainen johtamisjärjestelmäsertifikaatti, joka koskee Lakean rakennuttamista, isännöintiä, kiinteistösijoittamista ja välityspalveluja sekä asuntomyyntiä. Standardin avaintekijät on laadunhallinnan johtaminen sekä kestävän liiketoiminnan toteuttaminen, ja laatujärjestelmän sertifiointi osoittaa yrityksen sitoutumista luotettavuuteen, asiakastyytyväisyyteen sekä jatkuvaan kehitykseen.

Lakea on saanut myös Kauppalehden myöntämät Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit. Menestyjä-sertifikaatti myönnetään Kauppalehden tekemän tunnuslukuvertailun perusteella, jossa analysoidaan kuutta taloudellista osa-aluetta: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta ja riskinsietokykyä. Samalla mittaus ennakoi myös menestyksen jatkumista.

Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

  

Lakea Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia