Asennus- ja huoltotöiden työnjohtaja (olosuhdehallinta)

Skanska
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 12.4.2021 Hae viimeistään 2.5.2021

Haemme tuoteryhmän työnjohtajaa kuivaus-, pöly-, ja lämmityskaluston huolto- ja asennustöiden pariin Vantaalle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja palvelua, jotta he pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Mitä pääset tekemään?

Tuoteryhmän työnjohtajana johdat kuivaus-, pöly- ja lämmityskaluston huolto- ja asennustöitä sekä vastaat varaosatilauksista ja varaston ylläpidosta. Tehtävänäsi on suunnitella tuoteryhmävastaavan kanssa asennukset, sopia kuljetukset ja aikatauluttaa sekä koneet että tekijät työmaille. Toimistotehtäviä tasapainottaa työn fyysinen puoli; yhdessä tekeminen, liikkuminen ja toimiminen työmaalla.

Olet avainasemassa kehittämässä työmaapalveluidemme asennus- ja mittaustoimintaa kokonaisvaltaisemmaksi palvelukokonaisuudeksi. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat huolella suunnitellut, oikein säädetyt ja energiatehokkaat lämmitysratkaisut sovitun aikataulun puitteissa. Teet työsi työturvallisuudesta ja laadusta tinkimättä, unohtamatta ympäristönäkökulmaa. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Voit olla jo nyt alalla, mutta sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä tekemällä oppii ja tuoteryhmävastaava ja osaava tiimimme tukevat sinua. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Erilaiset, työmaat Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla, joilla työsi puolesta käyt, tarjoavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti.

Mitä toivomme sinulta?

  • kokemusta työmaiden olosuhdehallinnasta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • halua kehittää toimintaa ja oppia uutta
  • matkustusvalmiutta (pääsääntöisesti Etelä-Suomessa)
  • priorisointi- ja paineensietokykyä
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana omistautunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.4.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Tuoteryhmävastaava Miko Karhunen (p. 050 5927929 miko.karhunen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

 

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!  

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi