Avoimet työpaikat Skanska Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Asiakaspalvelupäällikkö

Skanska Kodit hakee

Asiakaspalvelupäällikköä Helsinkiin

Asiakaspalvelupäällikkönä toimit asiakasvastaavatiimin tiiminvetäjänä. Varmistat asiakasvastaavatiimin parhaan mahdollisen toiminnan tiiviissä yhteistyössä projektitiimin, asuntomyynnin ja rakentajan kanssa. Osallistut lisäksi asiakaspalvelukonseptin kehittämiseen. Toimit myös itse omien projektien asiakasvastaavana.

Skanska Kotien asiakasvastaavatiimi tukee asiakkaitamme asunnon ostohetkestä sisäänmuuttoon saakka, auttamalla sisustusvalintojen teossa ja muutostöissä, pitämällä asiakkaisiin aktiivisesti yhteyttä, tiedottamalla rakentamisen eri vaiheista ja järjestämällä asiakastilaisuuksia. Asiakasvastaavatiimi toimii myös tiiviissä yhteistyössä työmaiden kanssa koordinoimalla asiakkaiden valintojen toteutumista työmailla.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän alan huippuyrityksessä. Monipuolisessa tehtävässä pääset parantamaan vanhaa ja kehittämään uutta kannustavassa porukassamme.  Työ on yhdistelmä esimiestyötä, asiakastyötä, asuntojen suunnittelua, toimistotyötä ja työmailla työskentelyä. Meille tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asia, ja asiakaskokemus on Kotien vahva kilpailuetu. Tässä tehtävässä pääset mukaan parantamaan toimintaamme entisestään.
Arvostamme

–        vahvaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
–        esimieskokemusta
–        työmaatyöskentelykokemusta tai hyvää rakentamisen prosessin tuntemista
–        rakennusalan koulutusta tai kokemusta
–        palveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta
–        yhteistyötaitoja, sisukkuutta ja paineensietokykyä
–        rohkeutta tarttua asioihin ja viedä niitä eteenpäin kärsivällisesti
–        ratkaisuhakuisuutta ja käytännönläheisyyttä
–        näkemystä ja kokemusta kodin sisustamisesta ja sisustusmateriaaleista.
–        sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tehtävä on määräaikainen, noin vuoden pituinen, sijaisuus.

Hae töihin meille

Lähetä hakemuksesi 8.10.2017 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/rekry. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö
Suvi Metsäranta, p. 050 300 0615, suvi.metsaranta@skanska.fi. Suvin tavoitat parhaiten 20.9.
klo 13–15 ja 25.9. klo 12–14.

Skanska

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Olemme rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja monia aikamme kiinnostavimpia projekteja sekä Suomessa että maailmalla.

Skanskan palveluksessa on noin 43 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Toimintamme Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen.

www.skanska.fi/avoimet-tyopaikat

Skanska - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia