Avoimet työpaikat Newsec Julkaistu Haku päättyy

Asiakkuuspäällikkö, Business application manager, Financial controller, Kiinteistöpäällikkö toimitilat, Kiinteistösihteeri, Kirjanpitäjä, Rakennuttamispäällikkö, Taloushallinnon asiantuntija, Taloushallinnon tiimiesimies, Vuokrahallinnon asiantuntija, Vuokrataloisännöitsijä, Vuokrareskontran hoitaja, Vuokrauspäällikkö, Yhtiöhallinnon assistentti

TYÖMME TUOTTAA TULOSTA.

Passion for colleagues and clients. Tämä lause on perusta toiminnallemme ja käytöksellemme toisiamme ja asiakkaitamme kohtaan. Uskomme, että työkulttuuri, jossa henkilöstömme viihtyy ja kokee, että heidän työtään arvostetaan, tuo menestystä niin meille kuin asiakkaillemmekin.
Voimakkaan kasvun myötä haemme yhteen Suomen parhaista työpaikoista rautaisia ammattilaisia ja joustavia tiimipelaajia mm. seuraaviin tehtäviin:

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ
BUSINESS APPLICATION MANAGER
FINANCIAL CONTROLLER
KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ, TOIMITILAT
KIINTEISTÖSIHTEERI
KIRJANPITÄJÄ
RAKENNUTTAMISPÄÄLLIKKÖ
TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA
TALOUSHALLINNON TIIMIESIMIES
VUOKRAHALLINNON ASIANTUNTIJA
VUOKRATALOISÄNNÖITSIJÄ
VUOKRARESKONTRAN HOITAJA
VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖ
YHTIÖHALLINNON ASSISTENTTI

Lue lisää avoimista tehtävistä ja meistä osoitteessa newsec.fi ja hae 21.1. mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan puitteissa.

Newsec

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavan palveluvalikoiman kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin aloilta niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten partnereiden omistama. Konsernilla on 41 toimistoa seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa ja 1400 työntekijää, joista noin 300 Suomessa.

Joka vuosi Newsec toteuttaa menestyksekkäästi tuhansia toimeksiantoja ja hallinnoi yli 2000 kiinteistöä. Eri toimintojen laajuus ja kattavuus antaa Newsecille perusteellisen tiedon kiinteistömarkkinoista Pohjois-Euroopassa.  Newsec tekee yhteistyötä  BNP Paribas Real Estaten kanssa, joka on yksi johtavista kiinteistöneuvonantajista Euroopassa. Newsec on yksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2017 Great Place to Work Instituutin® tutkimuksen mukaan. Lue meistä lisää osoitteessa www.newsec.fi

Rakennuslehden pääuutisia