Asiantuntijapalveluiden johtaja

Destia Oy
Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 6.10.2017 Hae viimeistään 15.10.2017

Haemme tositoimiin
Asiantuntijapalveluiden johtajaa

Infran suunnittelu- ja tiestötietopalveluihin keskittyneet Destian Asiantuntijapalvelut ovat matkalla alan ykköseksi. Viimeiset kaksi vuotta olemme panostaneet positiiviseen ”tekemisen meiningin” ilmapiiriin, myynnin kehittämiseen, sekä digitalisaatioon. Näissä olemme erinomaisella kehityspolulla – ja nyt olemme siirtymässä seuraavalle kaarelle panostamaan entistä enemmän osaamisen kehittämiseen ja laajentamiseen, uusiin konsepteihin sekä asiakaslähtöiseen toimintatapaan. Olemmekin etsimässä Sinua johtamaan Asiantuntijapalvelumme asiakkaan ykkösvalinnaksi. Työssäsi painottuu vahvasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittäminen sekä myynnillisen otteen vahvistaminen.

Vastaat itsenäisesti Destian Asiantuntijapalveluiden johtamisesta strategian suuntaviivojen mukaisesti, henkilöstön osaamisen ja osaajien kehittämisestä, rekrytoinneista, palveluiden myynnistä ja markkinoinnista sekä yhteistyöstä kumppanien ja sisäisten toimijoiden kanssa. Lisäksi vastaat Asiantuntijapalveluille asetettujen tulos- ja henkilöstötavoitteiden saavuttamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle haastavan johtotehtävän, kunnianhimoiset tavoitteet sekä innostavan ilmapiirin. Työssäsi pääset vaikuttamaan Destian menestykseen tulevaisuudessa ja johtamaan Asiantuntijapalveluitamme asiakkaan ykkösvalinnaksi.

Lue lisää tehtävästä ja hae tositoimiin 15.10. mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry.

Liity joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi