Asuntorakentamisen projektipäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.4.2019 Hae viimeistään 13.5.2019

A-Kruunu Oy on valtion erityistehtäväyhtiö joka rakennuttaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja omaan omistukseensa ja edistää puurakentamista sekä asumisen innovaatioita.

Haemme asuntorakentamisen projektipäällikköä Helsingin Arabianrantaan

Projektipäällikkönä vastaat nimettyjen A-Kruunun uudisrakennushankkeiden valmistelusta sekä suunnittelun ja rakentamisen ohjauksesta. Kasvavassa organisaatiossa työtehtävät ovat monipuolisia rakennuttajaorganisaation tehtäviä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta rakennushankkeiden rakennuttamisesta, suunnittelusta tai urakoinnista. Katsomme eduksi puurakennusten suunnitteluun tai rakentamiseen sekä kaavakehityshankkeisiin liittyvän kokemuksen.

Toivomme sinulta tehtävään liittyviä pätevyyksiä ja täydennyskoulutusta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavaa asennetta sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle tärkeän roolin mielenkiintoisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä toimintaympäristössä ja kasvavassa organisaatiossa. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 13.5.2019 mennessä: eero.lehtomaki@a-kruunu.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisjohtaja Eero Lehtomäki puh. 040 173 5220

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi