Avoimet työpaikat Ramboll Espoo Julkaistu Haku päättyy

Asuntosuunnittelun johtaja

ONKO SINULLA VAHVA TAHTO MENESTYÄ? (MEILLÄ ON AVAIMET ONNISTUMISEEN)
www.ramboll.fi/tyopaikat

 

Haemme Kiinteistöt & Rakentaminen -toimialan Espoon toimipisteeseen

ASUNTOSUUNNITTELUN JOHTAJAA

Tehtävänäsi on kehittää uudenlaista digitulevaisuuden asuntosuunnittelukonseptia, yhtenäistää asuntosuunnittelun prosesseja sekä johtaa suunnitteluhankkeita siten, että voimme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen integroiduissa asuntosuunnittelun monialaprojektitoimituksissa.

Odotamme
Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista suunnittelun ohjaamisesta ja johtamisesta rakennushankkeissa, erityisesti asuinkerrostalohankkeissa. Sinulla on vankka ymmärrys eri suunnittelualoista ja niiden suhteista. Hallitset hyvin suunnittelun aikataulutuksen ja tehtäväluetteloiden sisällöt ovat sinulle tuttuja.

Arvostamme tuotantotekniikan osaamista, kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusprojektin prosessista ja eri urakkamuotojen vaatimuksista. Olet asiakaskeskeinen ja pyrit toiminnallasi luomaan asiakasarvoa hankkeen eri vaiheissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kiinteistöt & Rakentaminen -toimialan johtaja Juha Valtari, puh. +358 (40) 0908817.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Lue lisää tehtävästä ja täytä hakulomake nettisivuillamme www.ramboll.fi/tyopaikat viimeistään 7.1.2018. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yrityksessämme työskentelee noin 13 000 eri alojen ammattilaisia globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin.

Ramboll

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

 

Ramboll on monialainen ja vastuullinen konsulttitoimisto.
Ramboll Finlandin liikevaihto on 201 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat ministeriöt, valtion virastot ja laitokset, kaupunkien ja kuntien organisaatiot, teollisuus, satamat, rakennusliikkeet sekä yritykset ja yhdistykset.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palvelujamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti sekä tarjoamme koko kansainvälisen konsernimme asiantuntemuksen asiakkaidemme hyväksi. Pystymme hoitamaan myös isoja kansainvälisiä projekteja laajan asiantuntijaverkostomme avulla.

Ramboll on SKOLin jäsenyritys.
Perusarvomme heijastavat voimakasta sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin sekä jatkuvaan ihmisten sekä yhteiskunnan työ- ja elinolosuhteiden edistämiseen ratkaisujemme avulla.

Ramboll Group

Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Yhtiön palveluksessa on noin 13 000 työntekijää. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Yli 300 toimistoamme 35 maassa mahdollistavat vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen. Tavoitteenamme on luoda innostavia ja vaativia ratkaisuja, jotka tukevat aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Rambollin toimialat ovat Kiinteistöt ja rakentaminen, Infra ja liikenne, Kaupunkisuunnittelu, Vesi, Ympäristö ja terveys, Energia, Öljy ja kaasu sekä Johdon konsultointi.

Lue lisää Rambollista

Ramboll - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia