Betonirakentamisen työmaapäällikkö

Destia Oy
Sijainti Keski-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 14.12.2017 Hae viimeistään 12.1.2018

 

Tehtävän kuvaus Etsimme betonirakentamisen työmaapäällikköä Keski-Suomeen sillankorjaamisen ja -rakentamisen projekteille. Työmaapäällikkönä vastaat oman projektisi teknisestä ja taloudellisesta johtamisesta sekä esimiestyöstä. Työn sijoituspaikka on Jyväskylä tai sopimuksen mukaan.
Odotamme Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri, teknikko), riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalan projektienhallinnasta sekä hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös jämäkkää, oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta.
Tarjoamme Meillä saat itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.
Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Jaakko Taipale 4.1.2018 klo 13-15, puh. 040 350 1539

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi