BIM Specialist

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 13.11.2017 Hae viimeistään 30.11.2017

BIM Specialist

Oletko rakennusalan ammattilainen tai alan opiskelija? Onko sinulla kokemusta rakennusalalta, joko suunnittelu- tai toteutuspuolelta? Haluatko olla toteuttamassa tietomallinnuksen (BIM) tuomaa rakennusalan muutosta?  Haluatko työpaikan, jossa on pääset kehittämään suomalaista tietomallinnusta nuorekkaassa ja innostuneessa tiimissä, Suomen tietomallinnuksen paraatipaikalla?

Haemme nyt tietomallinnuksesta kiinnostunutta huipputyyppiä asiakastiimiimme. Tiimin jäsenenä annat asiakkaillemme laadukasta tukea Tekla-ohjelmistojen käytössä sekä edistät tietomallien hyödyntämistä asiakasyrityksissämme. Työskentelet pääkonttorillamme Espoossa. Voit olla rakennusalan ammattilainen tai valmistumisvaiheessa oleva alan opiskelija. Mikäli sinulla on aihepiiriin liittyen kiinnostusta diplomityön tekemiseen työn ohessa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kansainvälisen työyhteisön ja hyvät etenemismahdollisuudet myös talon sisällä.

Suomen ja Baltian myyntiyksikkömme asiakkaat ovat suunnittelutoimistoja, rakennusliikkeitä sekä betonielementtitehtaita ja teräskonepajoja. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä heidän kanssaan kehittääksemme työkaluja ja toimintatapoja, jotka auttavat suunnittelemaan hankkeet paremmin ja pitämään sovitut kustannukset ja aikataulut.

Odotamme sinulta
·       kokemusta tietomallintamisen maailmasta
·       sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
·       palveluasennetta ja tunnollisuutta
·       yhteistyökykyä ja kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun.

Eduksi on
·       kokemus Tekla Structures -ohjelman käytöstä
·       tuntemus aikataulutusohjelmistoista
·       tuntemus rakenteiden mitoitusohjelmista
·       esiintymis- ja koulutusvalmius.

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Juha Nieminen, puh. 030 661 1827 (ei viikolla 46).
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen hakemuslomakkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.

Trimble Solutions Oy

Ohjelmistoyhtiö Trimble Solutions on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, energianjakelu- ja vesihuoltoyhtiöille sekä kunta-asiakkailleen merkittäviä kilpailuetuja.

Trimble Solutionsilla on asiakkaita yli 100 maassa, toimistoja yli 20 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä yli 700 henkilöä. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Espoossa. Trimble Solutions on osa yhdysvaltalaista monialaista teknologiayhtiö Trimble Inc:iä, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Sunnyvale:ssa.

www.tekla.com | utilities.trimble.fi | kunnat.trimble.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi