Elementtirakentajia

Sijainti Oulainen
Päivämäärät Julkaistu 19.7.2017 Hae viimeistään 9.8.2017

Elementtirakentajia Oulaisiin

Etsimme useampaa elementtirakentajaa rakennuskomponenttien esivalmistukseen ja kokoonpanoon tehtaallemme Oulaisiin. Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä rakennusalan koulutus. Jo pienellä osaamisella päästään alkuun ja mielellämme autamme sinua kartoittamaan osaamistasi. Tehtävä on vakituinen.

Työntekijässä arvostamme halua ja valmiutta oppia uutta sekä motivaatiota tehdastyöskentelyyn. Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta vuorotyöhön ja joustavaa asennetta sekä tarvittavaa fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme

monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä työympäristössä, jossa on tekemisen meininki sekä rohkeutta ja innovatiivisuutta kehittää asioita eteenpäin. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavan työterveyshuollon.

Hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus 9.8.2017 mennessä oheisen linkin kautta tai ota yhteyttä suoraan Joni-Pekkaan. Kerro meille tarkemmin itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitäthän mukaan CV:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantolinjan vetäjä Joni-Pekka Ollila 040 7714520 sekä rekrytiimi numerosta 020 320 000 ma-pe klo 14-15.

Tulevasta työnantajastasi

Oulaisten tehtaiden tuotantotiloissa valmistetaan muuttovalmiita tilamoduuleita, keittiö- ja kylpyhuonemoduuleja, puurakenteisia seinäelementtejä, putkistoelementtejä ja ikkunoita. Tuotteet rakennetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi eri puolille Suomea. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa.

Hakuaika alkaa: 17.7.2017
Hakuaika päättyy: 9.8.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi