Hankekehityspäällikkö

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 23.2.2018 Hae viimeistään 4.3.2018

Hankekehityspäällikön tehtävässä vastaat uusien tonttien ja maa-alueiden hankinnasta tiiviissä yhteistyössä Etelä-Suomen aluejohtajan ja muun organisaation kanssa. Otat vastuullesi koko tonttipankkimme. Erityisesti tavoitteenasi on kehittää palvelukorttelikokonaisuuksia, joissa yhdistyvät eri operaattoreiden tilat kuten päivähoito, vanhusten/erityisryhmien hoivakodit, koulu, lääkäriasema, kauppa jne. Vauhtiin pääset heti analysoimalla olemassa olevia potentiaalisia aihioita ja kehittämällä niistä uusia hankkeita Hoivatilojen liiketoimintaa varten. Raportoit tehtävässä Etelä-Suomen aluejohtajalle.

Rooli on organisaatiossamme uusi, joten odotamme että sinulla on jo muutaman vuoden kokemusta maanhankinnasta ja hankekehityksestä. Olet myyntihenkinen tiimityöskentelijä ja osaat neuvotella. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja johdat luontevasti projekteissa niin sisäisiä kuin ulkoisia sidosryhmiä. Etsimässämme henkilössä yhdistyy analyyttinen ja käytännönläheinen ote innovatiiviseen ja energiseen asenteeseen. Haluat työskennellä dynaamisessa kasvuyrityksessä ja lähteä rakentamaan uutta liiketoimintaa. Toimistosi sijaitsee Espoossa, odotamme kuitenkin jonkin verran valmiutta matkustamiseen kotimaassa.

Tarjoamme sinulle osaavan organisaation vankan tuen mukavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä sekä kilpailukykyisen kokonaiskompensaation.  Ennen kaikkea pääset luomaan uutta ja jättämään jälkesi kasvavan yrityksemme liiketoimintaan ja menestystarinaan.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 4.3.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi  viitenumerolla FI-12303. Lisätietoja tehtävästä antavat Hoivatilojen Etelä-Suomen aluejohtaja Riku Patokoski, tavoitettavissa 22.2. klo 13-15 ja 27.2. klo 8-10, puh. 040 510 5475, ja Mercuri Urvalilla Marika Mertala, puh. 040 7088 176.

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys. Toimintatapamme on ainutlaatuinen. Kunnille olemme kokonaisvaltainen palvelukumppani. Yrityksille olemme partneri, joka huolehtii kiinteistöhankkeet alusta loppuun, tontin hankinnasta valmiin erityiskiinteistön ylläpitoon saakka. Suoraviivainen toimintatapamme tarjoaa sekä kunnille että yrityksille riskittömän vaihtoehdon kasvun haasteiden ratkaisuun. Listauduimme Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle maaliskuussa 2017. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Espoossa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi