Hankekehityspäällikkö

Rakennusliike Lapti Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 14.10.2020 Hae viimeistään 25.10.2020
Haemme Etelä-Suomen alueelle hankekehityspäällikköä asuntorakentamiseen

 

Oletko hankekehityspäällikkö, jolla on kyky nähdä kauas? Hyvä, tule meille töihin.

Toimintamme kasvun myötä tarvitsemme hankekehityspäällikön tiimiimme vastaamaan asuntorakentamisen maanhankinnasta ja kehittämään uusia asuntohankkeita. Tehtävässäsi hankekehityspäällikkönä etsit ja selvittelet uusien hankkeiden mahdollisuuksia, ohjaat hankkeiden suunnittelua ja vastaat hankkeisiin liittyvistä asemakaavamuutosprosesseista. Toimit tiiviissä yhteistyössä Laptin laskennan, rakennustuotannon ja myynnin kanssa. Hankekehityspäällikkönä vastaat myös hankkeiden kannattavuuden arvioinnista, tarjousten laadinnasta ja investointiesitysten valmistelusta. Yrityksemme ulkopuolella teet vahvaa yhteistyötä maanomistajien, suunnittelijoiden ja viranomaisten kanssa.

Laptin hankekehitys toimii kiinteistöjen omistajien yhteistyökumppanina vaativissa ja pitkäaikaisissa kiinteistöjen kehityshankkeissa. Panostamme erityisesti lisä- ja täydennysrakentamiseen vetovoimaisilla asuntoalueilla ja uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen kasvukeskuksissa. Hankekehityksen tehtävänä on ideoida hankkeen sisältö sekä varmistaa, että uusi hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava. Tuotamme kiinteistön omistajalle lisäarvoa osaamisella, laajalla yhteistyöverkostolla ja kattavalla kokemuksella.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Haemme asiakaslähtöistä ja ratkaisuorientoitunutta ihmistä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kiinteistötalouden, rakentamistalouden tai rakennustekniikan DI tai muu tehtävään soveltuva koulutus) sekä aiempaa kokemusta hankekehityksestä ja asemakaavamuutosten läpiviennistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa paikallistuntemusta.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Laptilla kaikilla on yhteinen suunta ja tavoite. Joukkueena eteenpäin.”
”Henkilöstöstä huolehditaan ja välitetään ihan oikeasti.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Sami Alanen, puh. 0400 250 474.

Lähetä hakemus 25.10.2020 mennessä osoitteessa https://lapti.fi/rekrytointi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi