Hankesuunnittelija / Nuorempi arkkitehti ja Toimitilakonsultti / Nuorempi analyytikko

Tilakonsultit TM2 Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 9.10.2017 Hae viimeistään 30.10.2017

Tilakonsultit TM2 Oy on julkisten toimitilojen asiantuntijapalveluihin erikoistunut konsulttiyritys. Tarjoamme kuntien palvelurakennuksiin liittyviä asiantuntijaselvityksiä sekä hankkeiden käynnistysvaiheen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, kuten hankesuunnittelua. Kohteitamme ovat päiväkodit, koulut, terveydenhuollon tilat sekä muut kuntien toimitilat. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Kalasatamassa.

 

Haemme kahta työntekijää:

Hankesuunnittelija / Nuorempi arkkitehti

Toimitilakonsultti / Nuorempi analyytikko

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, esimerkiksi arkkitehti, sisustus- tai rakennusarkkitehti, insinööri tai laskentatoimi sekä mahdollisesti aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset suomen kielen kirjalliset taidot erinomaisesti ja toimit luontevasti asiakkaiden kanssa. Alan ohjelmistot ovat sinulle tuttuja. Toimenkuvasi määräytyy kokemuksesi ja taipumustesi perusteella. Oma auto on työssä eduksi, sillä teemme liikkuvaa konsultin työtä.

 

Puhelintiedustelut toimistoaikaan Janne Henriksson, 050 3266 199.

Hakemukset 30.10.2017 mennessä osoitteeseen mikko.marja-aho@tilakonsultit.fi

www.tilakonsultit.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi