Hankintainsinööri, laskentainsinööri

Jatke Oy
Sijainti Pirkanmaa
Päivämäärät Julkaistu 5.5.2017 Hae viimeistään 28.5.2017

Asiakkaamme Jatke on 2009 perustettu rakennuskonserni, joka on nopeasti noussut eteläisen Suomen merkittävimpien rakennusliikkeiden joukkoon. Jatkeen osaamista ovat niin asuntotuotanto-, saneeraus-, toimitilarakentaminen kuin kiinteistökehityskin. Jatkeen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 210 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa on noin 370 rakennusalan ammattilaista.
www.jatke.fi

Haemme Jatkeen energiseen porukkaan Pirkanmaan alueella alkaviin uudisrakentamisen asunto- ja toimitilakohteisiin seuraavia osaajia:

Hankintainsinööri
Hallitset kokonaisuuksia, sinulla on vankka kokemus asunto- ja/tai toimitilatuotannosta ja tunnet sen hankintaprosessin.

Laskentainsinööri
Sinulla on kokemusta asunto ja/tai toimitilarakentamisen kustannuslaskennasta, olet valmis oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi. Kiinnostuksesi projektikehitykseen katsotaan eduksi.

Oikean asenteen lisäksi odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI/RI/Rkm), kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä laatu- ja kustannustietoutta. Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden edetä urallasi mukavassa ja innostavassa työyhteisössä.

Vakituinen työ alkaa sopimuksen mukaan sopivien hakijoiden löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Mikäli olet mielestäsi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa 28.5.2017 mennessä osoitteessa www.alenconsulting.fi/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8–16 rakennuspäällikkö Jari Koski, p. 040 847 5620, jari.koski@jatke.fi tai Alen Consulting Oy:n rekrytointikonsultti Jussi Halme, p. 044 740 4504, jussi.halme@alenconsulting.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi