Kokeile kuukausi maksutta

Johtava rakennustarkastaja

Lohjan kaupunki
Sijainti Lohja
Päivämäärät Julkaistu 5.8.2022 Hae viimeistään 19.8.2022

Lohjan kaupungin rakennusvalvonta tarjoaa rakentamisen yleistä neuvontaa ja ohjausta rakentajille, käsittelee rakentamiseen ja maiseman muuttamiseen tarvittavat luvat, suorittaa lupiin liittyvät katselmukset sekä vastaa rakennetun ympäristön valvonnasta. Rakennusvalvonnan tavoitteena on mahdollistaa kestävä, turvallinen, terveellinen ja viihtyisä elinympäristö lohjalaisille ja sujuva sijoittuminen ja toiminnan kehittäminen yrityksille.

Haemme johtavaa rakennustarkastajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.10.2022 alkaen toisiin tehtäviin siirtyneen viranhaltijan seuraajaksi.

Johtavan rakennustarkastajan tehtävänä on johtaa ja kehittää rakennusvalvontaa ja vastata sen toiminnasta. Viranomaistehtäviin kuuluvat maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset rakennusvalvontaviranomaiselle kuuluvat tehtävät. Johtava rakennustarkastaja toimii osana kaupunkisuunnittelun tulosalueen johtoryhmää ja vastaa toimintonsa talouden suunnittelusta ja seurannasta. Tehtävässä korostuu myös alueellinen ja kansallinen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Mitä odotamme sinulta?
Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahva kokemus alaan liittyvistä johtamistehtävistä ja rakentamisen valvontaan liittyvistä tehtävistä. Eduksi luetaan rakennusvalvontaan liittyvä koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen hallintaa. Arvostamme aktiivista otetta työhön ja sen kehittämiseen sekä erinomaisia tietoteknisiä taitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?
Johtavana rakennustarkastajana pääset näköalapaikalle Lohjan asiantuntijaorganisaatioon ja vaikuttamaan kasvavan ja kehittyvät Lohjan kaupungin kehitykseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Rakennusvalvonnan palveluksessa on monipuolinen ja osaava henkilöstö, mikä mahdollistaa työssä onnistumisen. Sinulla on tukenasi Lohjan kaupungin henkilöstön perehdytys- ja koulutusohjelmat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 35.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
elinvoimajohtaja Pekka Puistosalo, pekka.puistosalo@lohja.fi, p. 044-374 3440.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Työ alkaa: 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: TS:n mukaan
Työavain: LOH-06-72-22

YHTEYSTIEDOT:
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 19.8.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-72-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi