Jr. LVI-projektipäällikkö korjausrakentamiseen

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.5.2017 Hae viimeistään 14.6.2017

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennus Oy Wareco on osa Lehto-konsernia.
Oletko aloitteleva LVI-insinööri tai jo kokeneempi osaaja? Haluaisitko edetä urallasi nopeasti?

Nyt haemme Junior LVI-projektipäällikköä pääkaupunkiseudun kohteisiimme kasvamaan LVI-projektipäällikön rooliin. Tehtäviimme sopii yhtä lailla myös jo kokeneempi LVI-projektipäällikkö. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Kalasatamassa ja 4/2018 alkaen Vantaan Tikkurilassa.

Yksikkömme tekee vaativia korjausrakennuskohteita: liike- ja toimitilaremontteja, kiinteistökehitystä, arvokohteiden remontteja, lisä- ja täydennysrakentamista sekä TST-putkiremontteja taloyhtiöille. Hankkeemme ovat sekä KVR- että kilpailu-urakoita.

Sinun arkesi koostuu näistä!
Junior LVI-projektipäällikkönä vastaat projektiemme LVI-teknisten töiden toteuttamisesta kokeneen talotekniikkapäällikön ohjauksessa. Vastaat LVI-töiden suunnittelun ohjauksesta, teknisistä ratkaisuista, järjestelmä- ja materiaalivalinnoista sekä lopullisten kustannuksien määrittelystä. Toimit LVI-töiden yhteyshenkilönä tilaajaan päin ja osallistut työmaakokouksiin.

Vastaat myös projektien aikana LVI-töiden laskennasta sekä lisä- ja muutostöiden hallinnasta. Laadit tarjouspyyntöjä materiaalitoimittajille ja urakoitsijoille, neuvottelet ja valitset projektin toteuttajat sekä laadit sopimukset yhteistyössä keskitetyn hankinnan kanssa. Näihinkin tehtäviin saat luonnollisesti vahvan tuen, mikäli koet sitä tarvitsevasi.

Johdat LVI-töiden asennustoimintaa, yhteensovittamista ja aikataulutusta. Varmistat LVI-asennustöiden laadun ja huolehdit loppuvaiheen toimintakokeista, tarkastuksista ja dokumentoinnista. Urakehityksesi tähtäimessä on myöhemmin LVI-projektipäällikön tehtävä, jossa vastaat itsenäisesti hankkeistasi ja toimit mahdollisesti myös projektien KVV- ja IV-työnjohtajana.

Näillä eväillä menestyt

Tärkeintä on, että sinulla on ”nälkää” oppia uutta ja kehittyä LVI-alan ammattilaiseksi. Tiedämme, että tehtävä on monipuolinen ja vaativa, eikä kaikkea tarvitse osata heti – kasvat tähän rooliin projektiemme myötä! Toivoisimme sinulta kuitenkin:

– LVI-insinöörin tai -teknikon koulutusta (valmistunut/opintojen loppuvaihe)
– korjausrakentamisen kokemus on huomattavaksi eduksi
– MS Officen ja muiden rakentamiseen liittyvien ohjelmistojen sujuvaa perustason hallintaa
– taitoa aikatauluttaa ja organisoida työvaiheita
– valmentavaa ja ystävällistä otetta työnohjaukseen

Viihdyt meillä parhaiten, mikäli olet oma-aloitteinen ja rehellinen tiimipelaaja. Opit soveltamaan ja ratkaisemaan hankkeissa eteen tulevia haasteita. Omaat taidon sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteistyöhön erilaisten sidosryhmien kanssa. Yhtä tärkeää on osata kysyä silloin kun sinulla ei ole valmista vastausta!

Palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 14.6.2017 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Joonakseen. Jätäthän hakemuksen ohessa myös palkkatoiveesi. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ollaan pian yhteyksissä!

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen talotekniikkapäällikkö Joonas Viitanen, joonas.viitanen@lehto.fi ja 040 480 6222.
Hakuaika alkaa: 22.5.2017
Hakuaika päättyy: 14.6.2017

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi