Kaksi asiakaspalveluinsinööriä

Päivämäärät Julkaistu 12.1.2018 Hae viimeistään 19.1.2018

Anstar Oy on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut betonirakenteiden liitososien sekä liittopalkkien myyntiin ja valmistukseen. Olemme kansainvälinen toimija, yksi alan edellä kävijöistä ja panostamme tulevaisuuteen.

Haemme kahta
ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Vahvistamme osaavaa henkilökuntaamme ja etsimme joukkoomme osaavia asiakaspalveluinsinöörejä. Toimenkuvaasi kuuluu tuotteiden tekninen myynti suunnittelutoimistoissa sekä myynnintukena oleminen. Tarkempi tehtävänkuvaus määritellään henkilön osaamistaustan perusteella.

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on asenne kohdallaan, kokemusta rakennesuunnittelutehtävistä ja näyttöä projektien hoidosta. Toivomme sinulla olevan työkokemusta talorakennuksen ja/tai teollisuuden rakennesuunnittelusta ja koulutustaustaltasi olet ins/DI. Tehtävä edellyttää sinulta asiakassuuntautunutta asennetta ja hyvää joukkuehenkeä/yhteistyökykyä sekä englannin kielitaitoa. Lisäksi Tekla Structures tai vastaavan suunnitteluohjelman hallinta on etuna valintaan.

Jos haluat liittyä nuorekkaaseen ja kehittyvään yritykseen, niin laita hakemuksesi tulemaan! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.1.2018 mennessä sähköpostiin anstar@anstar.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tero Viljakainen
toimitusjohtaja
p. 044 761 3510
tero.viljakainen@anstar.fi

Hannu Lumiaho
suunnittelupäällikkö
p. 040 592 0852
hannu.lumiaho@anstar.fi

www.anstar.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi