Avoimet työpaikat Skanska Nurmijärvi Julkaistu Haku päättyy

Kalustopäällikkö

Skanska Konevuokraus hakee kalustopäällikköä Nurmijärvelle

Vastuualueesi
Toimit tuoteryhmävastaavien, huoltovastaavan ja logistiikkavastaavan esimiehenä. Vastaat ja kehität kalustoa ja siihen liittyvää huoltotoimintaa. Huolehdit kalustoryhmien kannattavuudesta, hankinnoista ja investoinneista. Hallinnoit asiakkuuksia, viranomaissuhteita ja projekteja.

Arvostamme
– vähintään toisen asteen koulutusta

– vankkaa esimieskokemusta

– vankkaa kokemusta konevuokrausalalta

– sujuvaa englannin kielen taitoa

– hyviä MS Office -taitoja
– hyviä vuorovaikutustaitoja

– myönteistä ja palveluhenkistä asennetta.

Tarjoamme
Pääset kiinnostavaan tehtävään kehittyvässä rakennuskonemaailmassa. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä oppia uutta monipuolisessa ja uudistuvassa organisaatiossamme. Tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen ja hyvät henkilöstöedut.

Lähetä hakemuksesi 1.12.2017 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/rekry. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Skanska Rakennuskone Oy:n toimitusjohtaja Tommi Lyytinen, tommi.lyytinen@skanska.fi, p. 040 527 4024.

Skanska

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Olemme rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja monia aikamme kiinnostavimpia projekteja sekä Suomessa että maailmalla.

Skanskan palveluksessa on noin 43 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Toimintamme Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen.

www.skanska.fi/avoimet-tyopaikat

Rakennuslehden pääuutisia