Katuinsinööri

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 28.9.2018 Hae viimeistään 5.10.2018

Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupungin Katutilavalvonta kuuluu kaupunkiympäristön palvelualueelle, kaupunkiympäristön rakennuttaminen ja ylläpito -palveluryhmään. Katutilavalvonta myöntää yleisillä alueilla työn tekemiseen tarvittavat katuluvat ja valvoo niiden toteuttamista. Lisäksi yksikön tehtävänä on katu- ja muilla yleisillä alueilla tehtävien töiden yhteensovittaminen sekä varmistaa katuverkon liikenteen turvallisuus ja sujuvuus sekä valvoa että katujen kunnossapitovelvollisuus täytetään.

Haemme

KATUINSINÖÖRIÄ 1-379-18

Katuinsinööri myöntää katu- ja muilla yleisillä alueilla työn tekemiseen tarvittavat katuluvat ja valvoo lupaehtojen noudattamista. Lisäksi tehtävänä on em. alueilla tehtävien töiden yhteensovittaminen sekä varmistaa töiden aikana katuverkon liikenteen turvallisuus ja  sujuvuus määräämällä kulloisenkin tilanteen vaatimat liikennemerkit ja liikenteenohjauslaitteet. Katutilan rakentamisen ja käytön ohjaus ja tehostaminen kuuluvat myös vastuualueeseen. Katuinsinöörin tehtävänä on varmistaa, että kaikki päätöksien tekoon tarvittavat tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva insinöörin tutkinto sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus yhdyskuntatekniikan asiantuntija- tai työnjohtotehtävistä. Lisäksi vaaditaan voimassa oleva B-ajokortti. Työ edellyttää oman auton käyttöä työtehtävissä.

Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot, alan lainsäädännön tuntemus, tieturva- tai katuturva 2 pätevyys ja yleisten tietojärjestelmien hallinta.

Lisätiedot: rakennuttamisjohtaja Milko Tietäväinen, puh. 040 506 8600 ja katupäällikkö Pasi Halme 050 521 5194.

Hakuaika päättyy 5.10.2018

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet:
www.tampere.fi/tyo

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi