Kesätyö vielä hakusessa? Meillä olisi loistava mahdollisuus rakennusinsinööriopiskelijalle tarjolla Kaarinassa

Sijainti Kaarina
Päivämäärät Julkaistu 30.5.2018 Hae viimeistään 3.6.2018

Haemme

TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA

Tarjoamme mahdollisuuden saada jalka työelämän oven väliin ja arvokasta työkokemusta työnjohtajan työstä, josta aivan varmasti hyödyt tulevaisuuden työurallasi! Työssä pääset toimimaan kokeneen työnjohtokonkarin oikeana kätenä ja teet myös vahinkokartoituksia. Työssä pääset aloittamaan vaikkapa samantien ja työskentelemään elokuun loppuun saakka. Kesän jälkeen saattaa olla mahdollista jatkaa työtä myös opintojen ohessa pari päivää viikossa.

Tässä työssä tarvitaan rakennusinsinöörin opintoja, opinnot voivat hyvin olla vielä käynnissä. Sen lisäksi tarvitaan innokasta ja rakennusalalle tähtäävää tyyppiä, joka haluaa oppia ja kehittyä rakennusalan ammattilaiseksi ja tulevaisuuden työnjohtajaksi.

Kuuletko monipuolisten työmaiden kutsun? Laitan samantien hakemus meille. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuaikana, joten älä ainakaan mieti liian pitkään. Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä. Lisätietoja voi kysyä Timo Pihlajalta puh 050 385 6132.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi