Kiinteistön ylläpidon asiantuntija, huoltokirja-asiantuntija ja projektiavustaja

Enco Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 31.8.2020 Hae viimeistään 22.9.2020

Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa haemme asiantuntevaan ja monipuoliseen joukkoomme lisää ammattilaisia:

  • Kiinteistön ylläpidon asiantuntija
  • Huoltokirja-asiantuntija
  • Projektiassistentti

Kiinteistön ylläpidon asiantuntijaa tarvitsemme asiakkuuksien haastaviin ja mielenkiintoisiin projekteihin sekä asiakkuuksia syventäviin toimeksiantoihin ja kilpailutuksiin. Toimit asiakkaan kiinteistövastaavien luottohenkilönä heidän toimintansa kehittämisessä sekä palveluiden ja hankintojen kilpailuttamisessa. Sinulla on laaja ymmärrys ja kokemus kiinteistö- ja sopimusjohtamisesta ja omaat kyvyn konsultoida asiakasta. Alan eri järjestelmät ovat sinulle laajalti ja syvällisesti tuttuja. Haasteellisissakin tilanteissa löydät asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Toivomme sinulta laajaa kokemusta ja osaamista kiinteistöalan ylläpidon asiantuntijatehtävistä ja koulutuksesi on esim. DI tai insinööri. Arvostamme myös työurasi aikana hankittua lisäkoulutusta sekä tietojärjestelmien syvällisempää ymmärtämistä. Lopullinen toimenkuva määräytyy hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Huoltokirja-asiantuntijaa kaipaamme erilaisiin haastaviin ja mielenkiintoisiin huoltokirjaprojekteihin erikseen sovittaviin ja nimettyihin asiakkuuksiin. Toimit asiakasrajapinnassa ja vetämässä sinulle nimettyjä projekteja tai palveluita. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi huoltokirjojen koordinointia, laadintaa tai ylläpitoa, sekä erilaisia auditointi- tai raportointitehtäviä ja ylläpidon asiantuntijatehtäviä. Edellytämme kokemusta huoltokirjajärjestelmistä (esim. Tampuuri, FIMX tai GM) ja huoltokirjojen koordinointiprojekteista. Haettavalta henkilöltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai vastaava) ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Projektiassistenttia kaipaamme erilaisiin asiakasprojekteihin, kuten huoltokirjojen ja tietokantojen päivitysprojekteihin. Pääsääntöisesti projekteissamme on isossa roolissa tietojen siirtäminen ja syöttäminen sekä dokumenttien hallinta. Osallistut myös eri asiakkuuksien hoitamisen vaihteleviin tehtäviin esim. sijaintikuvien laadintaan. Tehtävät edellyttävät järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä reipasta työn tekemisen meininkiä ja kokemusta tietojen käsittelystä ja hallinnoinnista sekä monien asioiden samanaikaisesta hallinnasta. Sinulla on tehtävään sopiva osaaminen ja opit mielelläsi myös uutta. Eduksi katsotaan kiinteistötietojärjestelmien ja piirustusohjelmistojen tuntemus.

Enco Oy on vuonna 2005 perustettu yksityinen ja sitoutumaton yritys, jonka ydinosaamisaluetta ovat kiinteistöjohtaminen, alan tietojärjestelmät sekä kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijapalvelut. Asiakkaamme ovat Suomen merkittävimpiä kiinteistöalan toimijoita; omistajia, rakennusliikkeitä ja käyttäjäorganisaatioita.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin keskustassa Aleksanterinkadulla, Tampereen Tullintorilla sekä Turun keskustassa Hämeenkadulla. Kasvumme myötä toimipisteesi voi sijaita jossain näistä kaupungeista. Suuri osa työstä tehdään tai voidaan tehdä toimiston ulkopuolella, mihin tarjoamme parhaat mahdolliset etätyöskentelyn työkalut. Pidämme työntekijöistä mahdollisimman hyvää huolta, koska tyytyväiset työntekijät tunnetusti pyrkivät myös hoitamaan tehtävänsä motivoituneesti ja hyvin.

Kerro meille itsestäsi ja työskentelytavoistasi. Jätä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 22.9.2020 mennessä osoitteella rekry@enco.fi.

Haastattelemme potentiaalisia kandidaatteja koko rekryprosessin ajan ja paikat täytetään kun sopiva asiantuntija ja tekijä paikkaan löytyy.

Lisää työtehtävistä voit kysellä Henri Heinältä henri.heina@enco.fi, 050 599 6067.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi