Kiinteistöpäällikkö

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 20.6.2017 Hae viimeistään 28.6.2017

TULE KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖKSI

yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiinteistöpäällikön tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistöosaamistasi laaja-alaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja työpaikkasi sijaitsee Tampereen toimipisteessämme. Tehtävänimikkeesi Newsecissä on Property Manager.

Kiinteistöpäällikön tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS

  • Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä. Vastaat asiakkaidemme asunto- ja toimitilakiinteistöjen ylläpidon ja palveluverkostojen johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista ja vuokralaistyytyväisyydestä. Laajaan toimenkuvaasi kuuluu lisäksi mm. kiinteistöjen taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu, raportointi ja huoneistotarkastukset. Olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle sujuvaa.

EXCELLENCE

  • Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida työtehtäviä kiireessäkin. Sinulla on kokemusta kiinteistöjen ylläpidon tai rakennuttamisen parista sekä ymmärrystä alan sopimusrakenteista. Koulutustaustasi on mieluiten tekninen. Käytät sujuvasti tietokonetta ja olet valmis oppimaan uusien sovellusten käyttöä. Suomen ja englanninkielen suulliset ja kirjalliset taitosi ovat hyvät. Sinulla on ajokortti ja mahdollisuus liikkua henkilöautolla.

INNOVATION

  • Olet kiinnostunut kehittämään toimintaamme ja sinulla on omatoiminen ja itsenäinen ote tekemiseen ja halu oppimiseen. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin kokeiluhenkisessä yrityksessämme.

INTEGRITY

  • Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa. Hyvä moraali ja lojaliteetti ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tapio Alapoti arkisin klo 15:00 – 16:00 puh. 040 521 5581 tai sähköpostitse tapio.alapoti@newsec.fi Lähetä cv ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.6.2017 mennessä otsikolla ”Kiinteistöpäällikkö, Tampere” osoitteeseen rekry@newsec.fi.

Hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua, joten olethan heti yhteydessä, jos olet kiinnostunut tehtävästä.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi